Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Otišla na rođendan i gubi joj se svaki trag od subote

None Foto: MUP 3

Anna Maria Golub (15) iz Mača u Zagorju obitelji je u subotu rekla da ide na rođendan. Kata (17) otišla je s adrese u Ivanić Gradu još prošli tjedan

Anna Maria Golub (15) iz Mača u Hrvatskom zagorju oko 20 sati u subotu 25. listopada otišla je od kuće. Od tada joj se gubi svaki trag. Nestanak je policiji prijavio otac. Rekao je kako je Anna te večeri otišla na rođendan, navodno svom dečku. No otac ne zna tko je on. PU krapinsko-zagorska do sada je razgovarala s 20-ak Anninih prijatelja. Nitko od njih nije im znao reći s kim se Anna viđala. Dečki iz društva kažu kako ni jedan od njih nije s njom u ljubavnoj vezi. Trag policiju za sada ne vodi nigdje. Anna je učenica 2. razreda Upravne škole u Zlataru. Odlična je učenica. Kod kuće nije pokazivala nikakvo nezadovoljstvo. Nije sklona lutanju, živi u skladnoj obitelji. Kad ju je otac posljednji put vidio, bila je obučena u tamnosmeđu sportsku jaknu s kapuljačom, svijetloplave uske traperice i bijele balerinke. Visoka je oko 165 cm, srednje tjelesne građe, kestenjastih očiju, ovalnog lica i ima srednje dugu, gustu kestenjastu kosu. Ako ste vidjeli Annu, nazovite 92.

OTIŠLA IZ KUĆE U IVANIĆ GRADU I NESTALA
Policiji u Kutini u četvrtak je prijavljen nestanak Kate Bilogrević (17) iz Popovače. Prijavu je podnio Centar za socijalnu skrb Kutina, a navode da je djevojka otišla s adrese u Ivanić gradu gdje je neprijavljeno živjela u nepoznatom smjeru i više se nikome nije javila. Visoka je oko 165 cm, ima smeđu kosu, plave oči, a nije poznato što je nosila na sebi. Kako potraga nije dala rezultata, policija moli građane koji imaju neka saznanja o njenom nestanku, kretanju ili boravištu da ih obavijeste u najbližoj policijskoj postaji ili na telefon 92.

Komentari (9)
  • Ipak je malo čudno da roditelji nemaju ni najmanja sazanja o muškarcu s kojim im kći slavi rođendan.... U svakom slučaju ovaj nestanak ne sluti na dobro.. :((

    28. 10. 2008,   14:25
  • ma znate sta te cure su se pocele malo i zajebavati,svako toliko trazi se neka,mislim nije ni cudo druze se sa frajerima starijih od njih i po 8-9 godina,mislim neznam sta jedna cura ima traziti sa takvom osobom,muskarcem,a jos ni roditelji neznaju sa kim im se kcer od 15 godina druzi,krivim tu i roditelje!

    28. 10. 2008,   14:53
  • Iskreno se nadam da će curu naći živu i zdravu uskoro!

    28. 10. 2008,   13:40