Obavijesti

News

Komentari 9

Otišli na medeni mjesec i toliko se napili da su kupili cijeli hotel

Otišli  na medeni mjesec i toliko se napili da  su kupili cijeli hotel
5

Nakon 12 čaša ruma, potpuno pijani, par iz Velike Britanije saznao je da uskoro istječe najam hotela u Šri Lanci. Pa su naprosto odlučili da će ga oni zakupiti na tri godine za 39.576 dolara

VIDEO

Svi su pod utjecajem alkohola donijeli neke potpuno lude i impulzivne odluke, ali ovaj friški bračni par iz Velike Britanije na svojem se medenom mjesecu tako napio da su kupili cijeli hotel.

Gina Lyons (33) i Mark Lee (35) iz Londona popili su previše ruma, pa su u jednom trenutku spontano odlučili kupiti mali hotel na plaži u Šri Lanci. 

Mladenci su naime je prosincu 2017. otišao na trotjedno proputovanje. Kada su stigli u mjesto Tangalle u Šri Lanci, odmah prve večeri kliknuli s osobljem rustikalnog malog hotela u kojem su odsjeli. 

Nakon 12 čaša ruma, saznali su da uskoro istječe najam hotela. Pa su naprosto odlučili da će ga oni zakupiti na tri godine za 39.576 dolara. 

- Kad smo čuli da je najam samo 13.200 dolara godišnje, Mark i ja, mrtvi pijani, došli smo na 'briljantnu ideju' da ga mi zakupimo - ispričala je Lyons za Daily Mirror

Par je objasnio da se su bili toliko pod utjecajem alkohola da se ni ne sjećaju ostalih detalja oko kupnje. Pogotovo zato jer se ostatak razgovora oko prodaje odvijao na stranom jeziku, dok su novopečenim kupcima njihovi prijatelji prevodili detalje pogodbe.

- Nismo razumjeli većinu razgovora, pa smo Mark i ja nastavili sjediti i piti rum. Polako smo se ponovno napili - prisjeća se Lyons. 

Nakon malo cjenkanja, na kraju smo se dogovorili da ćemo platiti 39.576 dolara za trogodišnji najam, odnosno da ćemo u prvoj godini platiti 19.788 dolara, a ostatak do ožujka 2019.

Nakon što su donijeli takvu ozbiljnu financijsku odluku, par se dodatno uspaničio kad su saznali da očekuju dijete. 

- Naši prijatelji i obitelj misle da smo totalni idioti i da nismo smjeli to učiniti - ionako smo još za organizaciju vjenčanja dužni mnogo novaca, u Londonu živimo u minijaturnom stanu i sad još očekujemo i dijete. 

- Odmah sam se počela osjećati kao loša majka jer sam ulupala veliki novac u posao koji vrlo lako može propasti. Međutim, sada kad smo se već našli u toj situaciji, bilo je - plivaj ili potoni - pa smo odlučili pokušati - objasnila je. 

Par je otvorio hotelčić sa sedam soba krajem srpnja, nakon što su potrošili još 8.000 dolara na renovaciju i nazvali su ga Lucky Beach Tangalle. Posao im zasad ide dobro i imaju stabilan priljev gostiju. Ipak, čvrsto su odlučili da će sljedeću važnu odluku donijeti trijezni. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Policajac iz Bora priveden jer je odavao informacije o istrazi; Dankin otac bio na poligrafu...
POTRAGA ZA DANKOM (2)

Policajac iz Bora priveden jer je odavao informacije o istrazi; Dankin otac bio na poligrafu...

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)
Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila
TRAŽILI NOVAC ZA INFORMACIJE

Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila

Od nestanka dvogodišnje djevojčice u utorak popodne, u naselju Banjsko Polje kod Bora, na jugoistoku Srbije, u potragu je bilo uključeno više od 500 pripadnika MUP-a, dobrovoljaca...