Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Otkazao posjet nosaču aviona: Milanović u lovu na zastupnike

None Foto: Hina

Šef SDP-a će danas obaviti niz razgovora sa izabranim zastupnicima iz raznih stranaka, a kako bi ih uspio pridobiti i formirati parlamentarnu većinu u Saboru

Premijer Zoran Milanović trebao je danas u 13 sati sa ministrom obrane Antom Kotromanovićem posjetiti američki nosač zrakoplova “Harry S. Truman“, no Milanović je put otkazao danas ujutro “zbog drugih obveza”.

Kako doznaje Večernji list, ne radi se o državničkim, premijerskim obavezama, već o stranačkim obavezama.

Šef SDP-a će danas obaviti niz razgovora sa izabranim zastupnicima iz raznih stranaka, a kako bi ih uspio pridobiti na svoju stranu i formirati parlamentarnu većinu. 

Milanović danas neće razgovarati samo s HDZ-om i onima koji su ga već podržali za mandatara.

Komentari (58)
  • E Milanoviću,ovamo kao pregovaraš sa MOST-om,a sa druge strane crne rabote ispod žita.Opet si počeo sa licitacijama mandata.Samo nemoj misliti da Petrov ne vidi što si naumio.

    9. 12. 2015,   12:16
  • pa pogledaj te druga zoku,oko njega zanatlija ante,stolični hrelja,pušička,pupovac,opačička,stazić,jovanović,maras,vrdoljak,miletić,i da ne nabrajam ostale ugrožene pojedince u vladi i saboru hr,imena dovoljno govorei sto očekivati od njih

    9. 12. 2015,   12:20
  • Da li je netko možda primijetio na ovom portalu određene podudarnosti i pravila? Naime, već duži vremenski period pratim i utvrdio sam kako su "partijski profesionalni komentator"i, izuzetno aktivni samo za vrijeme radnog vremena. Nakon njega se višestruko smanji broj njihovih profesionalaca. To dokazuje kako su ti komentari stvarno plaćeni ali nešto drugo: Pokazuje da je većina zaposlenih , lijevo orijentirana, što potvrđuje da su većina kokodak koalicije uhljebljeni. Nekima se to tolerira dok se protiv drugih podižu krivične prijave te ih se , pred TV kamare hapsi i privodi. Stvarno, ne samo da su prljavi i zlotvori, nego niti "pravila ponašanja svojih uzora, niti za mrvicu nisu promijenili. Niti nakon šezdesetak godina. Samo su ih uskladili sa novijim tehnološkim dostignućima.

    9. 12. 2015,   12:33