Kuhanje turske kave zaista ne zvuči kao znanstvena fantastika, no čini se kako je vrlo važno na koji se način priprema te s kojom kavom
Otkrili smo tri načina kako skuhati savršenu tursku kavu
Naravno, ukusi, ali i okusi se razlikuju i baš zato smo saznali koja su to tri načina pripreme koja će zadovoljiti svako nepce!U tome nam je pomogla Arabesca koja dugi niz godina osluškuje svoje kupce, njihove želje i navike. Evo što kažu…
1. Ulijte vodu u džezvu, zakuhajte je i odlijte jednu šalicu vode. Dodajte željenu količinu Arabesca kave i šećera, promiješajte, pustite da zakuha do podizanja pjene i ulijte šalicu odlivene vode.
2. U džezvi zakuhajte vodu, dodajte Arabesca kavu, promiješajte i nastavite zagrijavati do podizanja pjene.
3. Stavite Arabesca kavu u džezvu, kratko je ugrijte da pusti aromu, prelijte vrućom vodom i zakuhajte do podizanja pjene.
Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom seluRegionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
Motor, loza, kuhačaBiovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.