Obavijesti

News

Komentari 25

Otkrio identitet najpoznatijeg ubojice? 'Sve nas je prevario'

Otkrio identitet najpoznatijeg ubojice? 'Sve nas je prevario'
3

Detektiv John Cameron otkrio je u nedavno prikazanom dokumentarnom filmu 'Making A Murderer' kako smatra da je Edward Wayne Edwards ubojica poznat pod imenom Zodiac

VIDEO

Detektiv John Cameron otkrio je u nedavno prikazanom dokumentarnom filmu 'Making A Murderer' kako smatra da je Edward Wayne Edwards ubojica poznat pod imenom Zodiac.  

Zodiac je jedan od najvećih neriješenih misterija svih vremena, odmah iza Jacka Trbosjeka.

Serijski ubojica Zodiac 'operirao' je sjevernom Kalifornijom kasnih 60-ih i početkom 70-ih godina prošlog stoljeća. Njegov identitet ni dan danas nije poznat. Cameron kaže da se s Edwardsom dopisivao punih devet mjeseci dok Edwards nije umro 2011. godine u dobi od 77 godina. Edwards službeno je proglašen krivim za pet ubojstava. Ipak, Cameron misli da ih je počinio puno više i da bi on mogao biti Zodiac.

Cameron je uvjeren da je upravo Edwards odgovoran za trostruko ubojstvo u West Memphisu, ubojstvo Terese Halbach i slučaj Ramsey, a svi su ti slučajevi s potpisom Zodiaca. Dopisujući se s ubojicom Cameron je počeo povezivati događaje, mjesta, datume i neriješene slučajeve tijekom nekoliko desetljeća. 
- Stalno mi je govorio kako ne znamo cijelu priču,da je Zodiac cijelog svog života pomagao ljudima, da izvrše ono što su naumili - ispričao je Cameron te dodao kako je Edwards bio 'obredni' ubojica, odnosno ubijao je na posebne datume kao što su blagdani, američki praznici, važni datumi u njegovom životu poput majčina rođendana ili datuma njezine smrti. Edwards je identificiran 2010. godine kao serijski ubojica, a tada se saznalo da je  1950-ih bio američki doušnik. 
- To je bio razlog zbog kojeg je s Edom uvijek bilo teško komunicirati. Sve nas je prevario, a upravo je to ono što je Zodiac radio. Slagao je slagalicu i od svih radio budale - rekao je Cameron, piše u nedjelju News.com.au. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a