Obavijesti

News

Komentari 40

Otkrio rukopis: 'Melania je ista kao i Donald, plitka je i tašta...'

Otkrio rukopis: 'Melania je ista kao i Donald, plitka je i tašta...'
11

Poruka koju je Melania ostavila u dječjoj bolnici u Italiji prikazuje zbijen rukopis uskih slova, koji otkriva zatvorenost, često prikriva nesigurnost i manjak samopouzdanja

VIDEO

Potpis je jedinstveni skup znakova koji mnogo govori o vama, a znanstvenici u SAD-u utvrdili su da rukopis može odati naznake čak 5000 karakternih osobina. Kod svake vrste potpisa služimo se pomalo stiliziranim rukopisom, osobito ako nije riječ o službenom dokumentu. Njega potpisujemo standardno, imenom i prezimenom, pa ga treba promatrati u kontekstu - u odnosu prema ostatku rukopisa. 

U.S. President Trump and first lady Melania Trump wait the arrival of French President Macron before a lunch ahead of a NATO Summit in Brussels

Grafološka analiza potpisa Melanie Trump otkriva puno toga o Prvoj dami, uvjerena je Sheila Kurtz, čije usluge u pronicanju karaktera koristi i policija, piše Express.

Ona kaže kako poruka koju je Melania ostavila u dječjoj bolnici u Italiji u srijedu prikazuje zbijen rukopis uskih slova, koji otkriva zatvorenost, često prikriva nesigurnost i manjak samopouzdanja.

U.S. first lady Trump visits the Bambino Gesu hospital in Rome

Osim dobrih želja koje je izrazila u poruci, Melanija je ispod nacrtala cvijet i srce. Kroz cijeli rukopis Kurtz je pronašla male zavijutke na kraju riječi koje naziva kukama, a koje otkrivaju upornost u Melanijinom karakteru, odnosno odlučnost u zadržavanju svega što stekne.

First lady Melania Trump writes as she visits GE All women business process service center in Riyadh

Osim toga, smatra kako te kuke pokazuju da voli skupljati i posjedovati brojne stvari, i materijalne i nematerijalne. Preciznost u slovima i točkama otkrivaju da Prva dama zna dobro slušati, izravna je, lojalna i s iznimnom samokontrolom.

Kurtz je analizirala rukopis predsjednika Donalda Trumpa cijelo desetljeće, a uspoređujući ga s Melanijinim i otkrila nešto vrlo zanimljivo - između njihovih potpisa i osobnosti postoje nevjerojatne sličnosti.

- Slova otkrivaju manjak produhovljenosti i kod jednog i kod drugog, ali i iznimnu taštinu te određenu plitkoću duha - ističe Kurtz.



 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa