Obavijesti

Promo sadržaj

Otkrivamo 10 namirnica koje tope kilograme i salo

Otkrivamo 10 namirnica koje tope kilograme i salo
4

Pročitali smo 50 znanstvenih istraživanja na tu temu, pričali s 12 nutricionista, 16 specijalista za debljinu, i 24 osobna trenera koji pomažu ljudima da izgube kilograme

Želite znati koje namirnice najbolje tope salo?
S kojim namirnicama možete ubrzati svoj metabolizam, otopiti salo, potrošiti kalorije i ostvariti savršenu figuru?

Imate sreće. Pročitali smo 50 znanstvenih istraživanja na tu temu, pričali s 12 nutricionista, 16 specijalista za debljinu, i 24 osobna trenera koji pomažu ljudima da izgube kilograme. Konačno smo uspjeli napraviti spisak 10 namirnica koje će vam pomoći.
 
Bez odugovlačenja … 10 najboljih namirnica koje tope salo!

1. Namirnice
2. Koje
3. Tope
4. Salo
5. Ne
6. Postoje.
7. Nemojte
8. Čitati
9. Beskorisne
10. Liste.

Tako...Tajna je otkrivena. Jeste očekivali nešto drugo? Nešto manje sarkastično? Listu božanskih namirnica?

Htjeli smo napisati listu božanskih namirnica koje tope salo, ali smo u međuvremenu otkrili jednu stvar.

Namirnice koje tope salo ne postoje.

“Ali vidio/vidjela sam prave liste s pravim namirnicama!”

Nema sumnje da ste vidjeli prave liste. I mi smo. Vjerojatno na tisuće tijekom godina. "Najboljih 10" ili "20 najočitijih" ili "60 najčudnijih" ili "105 skrivenih" čudotvornih namirnica koje imaju čudesne kvalitete i rezultate.

Svakodnevno se pojavljuju stotine novih članaka i lista koji vas uvjeravaju da posjetite web stranicu, pročitate e-mail ili kupite časopis. Članci koji obećavaju čudesnu hranu koja će istopiti salo pojavljuju se više od 80 godina u raznim novinama. I u Hrvatskoj! Svrha takvih članaka nije ništa više nego privlačenje čitatelja i povećanje naklade bez kvalitetnog sadržaja.

Članci postoje. A namirnice koje tope salo? Takve namirnice ne postoje. Hrana ne topi salo.

Postoji samo jedna stvar koja topi salo!

Jedina stvar koja stvarno topi salo je kalorični deficit. Kalorični deficit naprosto znači da potrošite više kalorija nego što ih unesete. Kad tijelo troši više kalorija nego što ih vi unesete, prisiljeno je da za obavljanje funkcija pronađe drugi izvor energije...taj izvor su zalihe masti.

“Ako želite smršaviti i smanjiti masne naslage, morate povećati potrošnju kalorija!”

Čini se jednostavno, i stvarno je. Savršenu figuru nećete ostvariti s napicima od đumbira ili litrama soka od grejpa. Savršenu figuru možete ostvariti samo sa “sagorijevanjem kalorija”.


“Dakle, jedino rješenje je naporno vježbanje?”

Prva stvar koja nam padne na pamet kad želimo povećati potrošnju kalorija je vježbanje. Je li vježbanje stvarno pravo rješenje za povećanu potrošnju kalorija? Zašto onda, kad krenemo s vježbanjem, ne izgubimo niti kilograma?

Jedan sat trčanja potroši oko 300 kalorija, što je manje od 1 komada pizze ili 2 banane! Svi znamo da je praktički nemoguće naći vrijeme (i volju) za vježbanje svaki dan. Osim toga, za jedan sat ne “sagorimo” dovoljno kalorija ni za jedan obrok.

Je li to znači da je vježbanje potpuno beskorisno? Vježbanje je bez sumnje korisno za zdravlje. Unatoč tome, jedan sat povećane potrošnje kalorija nikako ne nadoknađuje preostala 23 sata u danu kad tijelo miruje. Upravo zbog toga je gubljenje težine s vježbanjem obično jaaako sporo ili čak nemoguće.


Što ako tijelo može “sagorijevati” kalorije 24 sata dnevno?

Jedino rješenje za učinkoviti gubitak težine je da uvjerimo tijelo da kalorije koristi i u mirovanju - i sada je to moguće! Umjesto 1 sata topljenja sala, vaše tijelo će topiti salo čak i tijekom spavanja. To možemo postići samo s povećanjem metabolizma i snižavanjem hormona stresa.

Crna smola iz Sibirije – MumioXT - povećava potrošnju kalorija u mirovanju tako da vaše tijelo 24 sata dnevno topi salo...čak i tijekom spavanja! Mumio sadrži visoku koncentraciju minerala i vitamina koji se prirodno pojavljuju u toj smoli.

MumioXT  povećava potrošnju kalorija i istodobno pomaže tijelu da hranu koju unesete pohrani kao mišićnu masu a ne kao salo. S Mumio ćete se pobrinuti za topljenje sala čak i tijekom spavanja.

Možete jesti kad god želite dok istodobno osiguravate da vaše tijelo 24 sata dnevno troši kalorije a ne samo tijekom 1 sata s tradicionalnim vježbanjem.

Više od 4986 Hrvata je već izgubilo suvišne kilograme s MumioXT

Crna smola – MumioXT - je već stoljećima upotrebljavana u Sibiru kao dodatak prehrani koji korisnicima povećava stupanj energije i poboljšava iskoristivost hrane koju unesu. Do sada je Mumio bio strateški važan proizvod i kao takav je bio dostupan samo u Rusiji. Sada je napokon dostupan i na europskom tržištu i već je postao hit 2018. godine! Potražnja je velika i rezultati korisnika su odlični.

U Hrvatski je već više od 4968 korisnika izgubilo suvišne kilograme i svakodnevno zaprimamo brojne komentare zadovoljnih korisnika. Zbog toga što se svaka kutija Mumio proizvodi ručno, i zato što je potražnja iznimna, zalihe su ograničene.

 

POSEBNA PONUDA: Čitatelji 24sata mogu MumioXT naručiti u vremenski ograničenoj akcijskoj ponudi (samo još 3 dana)! 
Možete ga naručiti na:  Kliknite i naručite svoj MumioXT!
Pažnja: Radi velikog medijskog zanimanja i raspitivanja, zalihe su ograničene. Požurite s narudžbom da si osigurate svoj MumioXT na vrijeme!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura