Obavijesti

Promo sadržaj

Otkriven je izvanredan trik za mršavljenje koji zaista djeluje!

Otkriven je izvanredan trik za mršavljenje koji zaista djeluje!
3

„Moje iskustvo sa štokholmskom dijetom bilo je takvo da sam se osjećala kao da sam u sedmom nebu. Izgubila sam 16 kilograma viška i osjećam se odlično,” kaže Eva

„Moje iskustvo sa štokholmskom dijetom bilo je takvo da sam se osjećala kao da sam u sedmom nebu. Izgubila sam 16 kilograma viška i osjećam se odlično”, kaže Eva (37). Pročitajte intervju i saznajte gdje možete dobiti savjete nutricionista za gubitak kilograma!

– Kakva su bila vaša prijašnja iskustva s gubitkom težine?

"Svi moji prethodni pokušaji mršavljenja bili su kratkog vijeka i neuspješni jer nastojanje da jedem manje nije uspjelo. A tek izgovori – „Oh, danas bih mogla preskočiti. Ali samo danas” – uglavnom su trajali do sljedećeg puta kada bih ponovno odlučila smršavjeti. To je kao priča koja se stalno ponavlja (smijeh)."

– Što vas je sada motiviralo da smršavite?

"Bližila se školska obljetnica i ponovno okupljanje i nisam htjela pojaviti se takva. Htjela sam osjećati se i izgledati dobro pri susretu sa školskim kolegama koje nisam vidjela deset godina. Stoga sam morala brzo izgubiti višak kilograma i provjeriti zdravstveno stanje."

– Zašto ste odabrali baš stokholmsku dijetu?

"Jedna moja poznanica nedavno je bila završila sa sedmodnevnom štokholmskom dijetom i rezultati su bili iznenađujuće dobri! I putem interneta pronašla sam mnogo poticajnih priča i dobrih povratnih informacija. Unatoč sumnjama, odlučila sam je i sama isprobati. K tome, svi moji bližnji podupirali su me u odluci i izboru!"

– Je li bilo teško slijediti pravila dijete?

"Započela sam dijetu nekoliko dana nakon što sam dobila plan dijete. Prehrambeni stručnjaci za štokholmsku dijetu pripremili su plan prehrane posebno prilagođen za mene, a ja sam ga se samo trebala pridržavati. Iznenadilo me to što je bilo lako držati se jelovnika i ispostavilo se da je sve proizvode bilo lako nabaviti. Svakog sam se dana vagala. Nakon što bih stala na vagu, osjećala sam se kao da sam u sedmom nebu. Prekrasne haljine i skrojena odijela brzo su zamijenili moju odjeću u velikoj veličini. Ukupno sam izgubila 16 kilograma. Kada bi me netko upitao je li se isplatilo, rekla bih ovo: Nikada više ne želim izgledati ni osjećati se kao prije."

– Biste li drugima preporučili stokholmsku dijetu? 

"Ako ne želite brojati kalorije ili gladovati, svakako vam preporučujem štokholmsku dijetu. Ne čekajte pravi dan jer on možda neće dugo doći. Ključ je u tome da ne treba odlagati odluku, nego se odmah prijaviti za program!"

Na StockholmHealth.com izradite plan mršavljenja skrojen posebno za vas i riješite se viška tjelesne težine u samo tjedan dana, na način da i dalje jedete fino i zdravo! Samo danas, svaki posjetitelj internetske stranice primit će besplatno rezultate testa i konzultacije sa stručnjakom za mršavljenje!

Kliknite ovdje – StockholmHealth.com – i izradite svoj individualni plan mršavljenja!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu
PROMO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu

Opatija i Kvarner postaju nekretninska oaza. Blizina mora, bogata kultura i rastuća ponuda privlače pažnju investitora i ljubitelja mediteranskog načina života

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija
PROMO

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija

Deseto izdanje ovog festivala obilježeno je punim festivalskim dvoranama i fantastičnom energijom, a racionalna iracionalnost, predvidiva nepredvidivost i zapečatili su dojmove s ovog tipično-netipičnog festivala.
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...