Obavijesti

Promo sadržaj

Otvaranje Five Star Outleta privuklo više od 2000 kupaca

Otvaranje Five Star Outleta privuklo više od 2000 kupaca
3

Veliki Five Star Outlet svečano je otvoren danas u Sesvetama, a već prvog dana poslovanja privukao je više od dvije tisuće kupaca

Svečano otvaranje privuklo je i brojna poznata lica, među kojima su se našli glumica Ecija Ojdanić, voditeljice Ecija Ivušić, Vanja Halilović, Ana Mišćević, Edita Misirić, Antonija Stupar Jurkin, Ana Alavanja i Sandi Cenov.

Podsjetimo, ovaj outlet na čak 1200 četvornih metara prodajnog prostora u zgradi bivšeg Europatradea objedinio je ponudu vodećih svjetskih brendova u segmentu parfumerija, drogerija, proizvoda za kućanstvo i tehnike, a cijene cjelokupnog asortimana trajno su snižene od 30 do 70 posto pa ne čudi ogroman interes kupaca. 

Outlet smo pokrenuli s namjerom da kupcima u Hrvatskoj ponudimo najkvalitetnije njemačke proizvode po najnižim mogućim cijenama. S obzirom na više od 2000 kupaca koji su nas danas posjetili, što znači da je interes ogroman, mislim da smo uspjeli pokazati u kolikoj mjeri hrvatskom tržištu nedostaje ovakva ponuda“, kazao je na otvaranju osnivač i vlasnik Five Star Outleta Franjo Šarić, dodajući da je u pitanju outlet u punom smislu te riječi te da kupci lako mogu prepoznati kvalitetu ponude. 

Svi proizvodi u našoj ponudi dolaze iz Njemačke i prvotno su bili namijenjeni tamošnjem tržištu, što znači da ispunjavaju izuzetno visoke, zahtjevne standarde kvalitete. Kupcima ih možemo ponuditi po najnižim mogućim cijenama samo zbog toga što je vremensko razdoblje u kojem se nalaze na policama trgovina izuzetno kratko. Veliki njemački lanci nabavljaju ih u ogromnim količinama, a  ponudu moraju stalno nadopunjavati pa se ne stignu prodati. Zbog toga kvaliteta ili rok trajanja nikada nisu upitni“, pojasnio je Šarić. 

U bogatom asortimanu Five Star Outleta nalaze se brojni vodeći svjetski brendovi poput, primjerice, Loreala, Nivee, Max Factora, Make Up Revolutiona ili pak  Rossmana, kvalitetnog i popularnog njemačkog brenda, koji se tako prvi put našao na policama neke hrvatske trgovine. Kupci je na jednom mjestu omogućena nabava proizvoda namijenjenih svim generacijama i potrebama, a asortiman ponuđenih artikala će se stalno mijenjati, kako bi ih u svakom trenutku mogli nabaviti po najnižim cijenama, bez da pri tome kvaliteta u bilo kojem segmentu bude narušena. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini