Obavijesti

Promo sadržaj

Otvoren natječaj "Moj Zaba Start" - prijave do 31.srpnja

Otvoren natječaj "Moj Zaba Start" - prijave do 31.srpnja
4

Inovativne tržišne ideje mogu se prijaviti do 31. srpnja, a nagrade su od 80.000 do čak 120.000 kuna

VIDEO

Tomislav Uroda, direktor tvrtke iCat, Mario Buntić, osnivač i vlasnik kompanije Adopto, Irena Orlović, autorica nagrađivane web aplikacije “Pametnica” primjeri su uspješnih hrvatskih poduzetnika koji su zadnje dvije godine dobili nagradu za inovativne i tržišne ideje ‘Moj Zaba Start’. I svi su složni - taj im je novac dao vjetar u leđa u poslu. Četvrtu godinu zaredom Zagrebačka banka nastavlja s projektom ‘Moj Zaba Start’. Cilj projekta je pružiti potporu najboljima u različitim područjima, a zainteresirani će svoje ideje moći prijaviti na tri različita natječaja – Poduzetništvo, Kultura i znanost te Društvo. Banka će kroz ‘Moj Zaba Start’ dodijeliti gotovo milijun kuna potpora, ali i omogućiti edukacije kroz mentorsku podršku partnera i ambasadora te promociju onih najboljih.  

FOTO : Miljenko Živaljić, predsjednik Uprave Zagrebačke banke, Zagorka Mintas, direktorica upravljanja poslovnim odnosom za klijente, Mario Valentić, ambasador projekta, s voditeljicom Ivom Šulentić

- ‘Moj Zaba Start’ predstavlja jedinstven program u promicanju poduzetništva te je u isto vrijeme sastavni dio društvene odgovornosti Zagrebačke banke. Kroz prethodna četiri ciklusa Banka je poduprla 30-ak poduzetničkih inicijativa iz različitih područja kao što su IT industrija ili dizajn. Drago nam je vidjeti da su ti projekti s godinama napredovali i danas sigurno mogu biti poticaj i primjer drugima. U ime Uprave Zagrebačke banke pozivam sve zainteresirane da sudjeluju u programu te se veselim svakom koraku koji ćemo napraviti zajedno - istaknuo je Miljenko Živaljić, predsjednik Uprave Zagrebačke banke na predstavljanju projekta u Gradskoj štedionici. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

FOTO: Tomislav Uroda, tvrtka iCat. Nakon što je Zaba prepoznala naš projekt, nama su se otvorile nove poslovne mogućnosti. Gradimo tri  električna broda za prijevoz posjetitelja na otoku Mljetu.

Zagorka Mintas, direktorica upravljanja poslovnim odnosom za klijente, naglasila je da dodatna vrijednost sudjelovanja u programu svakako leži i u činjenici da finalistima i dobitnicima, uz financijsku potporu, Zaba osigurava i stručnu podršku na način da za njih organizira različite poslovne edukacije s  partnerima i poduzetničkim bankarima.  Svi zainteresirani na natječaj se mogu prijaviti do 31. srpnja. Uvjete natječaja te prijavu možete potražiti na web stranici www.mojzabastart.hr. Nakon završetka prijava, stručna komisija ocijenit će prijavljene radove te će 25. rujna biti objavljeni finalisti natječaja. U svakoj kategoriji komisija će izabrati po tri najbolja rada koji će dobiti nagradu od 120.000, 100.000. i 80.000 kuna. U svakoj kategoriji dodijelit će se i posebna nagrada publike, u iznosu od 30.000 kuna. U sklopu projekta ‘Moj Zaba Start’ bit će organizirane i tematske radionice diljem Hrvatske – u Osijeku, Varaždinu, Zaboku, Rijeci, Puli i Splitu, kako bi zainteresiranima u tim gradovima omogućili da se što bolje prezentiraju i pripreme za ovaj projekt. 

FOTO: Mario Buntić, Adopto. Adopto je online alat koji tvrtkama omogućuje brži dolazak do kvalitetnih kadrova. Posao nam je zbilja krenuo nakon što smo dobili Moj Zaba Start. Posao širimo i na druga tržišta.

Projekt možete pratiti na www.mojzabastart.hr ili na društvenim mrežama pod #MojZabaStart.

FOTO: Irena Orlović,  aplikacija Pametnica. Riječ je aplikaciji za ranu stimulaciju intelektualnog razvoja s  više od 1000 kreativnih materijala u elektroničkom obliku.  Prijavila sam se bez očekivanja, a nagrada mi bila veliki poticaj.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača
Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.