Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Otvoren natječaj za 67. Zagrebački festival

Otvoren natječaj za 67. Zagrebački festival
1

rganizator Zagrebačkog festivala, Hrvatsko društvo skladatelja, objavilo je natječaj za nove pjesme 67. Zagrebačkog festivala koji će se održati 24. siječnja 2020. Obrazac za prijavu i pravilnik nalaze se na službenim web stranicama Festivala, a natječaj je otvoren od 1. listopada do 1. studenoga 2019.

VIDEO

„Jesensko doba već je tradicionalno posvećeno pripremama za nadolazeće izdanje Zagrebačkog festivala. Ovogodišnje uredništvo je osvježeno novim licima, već iskusnim i provjerenim imenima domaće glazbene i medijske scene. Kao i prethodnih godina, vodimo se isključivo kvalitetom pjesama s ciljem predstavljanja Zagrebačkog festivala kao modernog pop festivala, s regionalnim potencijalom. Posao pred nama nije lagan, ali nas veseli što ćemo među prvima čuti glazbu koja će obilježiti radijski eter u godini pred nama“, najavljuje umjetnički direktor Neno Belan pozivajući svoje kolege da se prijave na festival sa svojim najboljim ostvarenjima.

Nove pjesme prijavljuju se putem online obrasca dostupnog na službenom webu festivala, a svaki pojedini autor ima pravo sudjelovanja na natječaju sa samo jednom pjesmom. Izvođač na prijavi mora biti isti izvođač na završnoj verziji pjesme i na završnoj manifestaciji Zagrebačkog festivala. Odabrani izvođači 67. Zagrebačkog festivala bit će poznati sredinom studenog, a pjesme će se u radijskom eteru predstaviti od 1. siječnja 2020.

Sve aktualnosti Zagrebačkog festivala možete pratiti na službenim web stranicama, Facebooku, Twitteru i Instagramu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu
PROMO

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu

Plodine i u 2024. nastavljaju snažnu ekspanziju maloprodajne mreže trgovina. Godinu nastavljaju otvorenjem još jednog supermarketa, ovoga puta u Donjem Miholjcu. Ovim otvorenjem Plodine broje 132 supermarketa diljem Hrvatske.
Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220:  konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom
PROMO

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220: konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 omogućuje svakodnevne vožnje samo na struju s dosegom do 66 km u kombinaciji s učinkovitom Toyotinom hibridnom tehnologijom pete generacije