Obavijesti

News

Otvoren prvi hrvatski Esprit monobrand store

Otvoren prvi hrvatski Esprit monobrand store
25

Kolekcije branda Esprit dizajnirane su za sve ljubitelje mode koji odjećom izražavaju svoju kreativnost i individualnost

Hrvatsko tržište postalo je bogatije za prvu samostalnu trgovinu branda Esprit, otvorenu u City Centeru one Zagreb West, koja na 350 metara kvadratnih donosi najnovije ženske i muške modne trendove čiji su atributi jednostavnost, svježina, autentičnost i ležernost. Esprit kolekcije inspirirane stvarnim ljudima već su osvojile brojne poznate ljubitelje mladenačkog, urbanog stila, među kojima i Andreu Andrassy, Ivanu Mišerić, Jelenu Glišić, Deana Pelića i Filipa Dizdara. Otvorenje nove Esprit trgovine proslavljeno je u duhu originalne kampanje #ImPerfect koja kroz zabavan i plesno obojen sadržaj prenosi važnu poruku o izražavanju osobnosti, pa su tako brojni okupljeni imali priliku uživati u atraktivnom plesu, energičnoj glazbi i maštovitim „savršeno nesavršenim“ slasticama kroz koje je idealno dočaran pozitivan duh Esprit modnog i plesnog pokreta.

Brand Esprit na tržištu je prisutan od 1968. godine te donosi novi val mode kroz moto „WE WANT TO MAKE YOU FEEL GOOD TO LOOK GOOD“. Kolekcija za proljeće/ljeto 2016. koketira sa stilom 70-ih godina te boho elementima koji savršeno dočaravaju romantičan i slobodan duh branda. Kao trend aktualne sezone, Esprit izdvaja slojevito odijevanje: široki puloveri idealni su za kombiniranje s uskim haljinama, a široke veste sa svijetlim trapericama, dok su zvijezde nove kolekcije upečatljivi kombinezoni. Bogata Esprit ponuda obilježena je prirodnim materijalima i odgovornom proizvodnjom te kroz proizvode vrhunske kvalitete omogućava svim modnim zaljubljenicima da izraze svoju kreativnost i individualnost.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Popularan američki brand nastao je u Kaliforniji, a danas je dostupan na 7800 prodajnih mjesta u više od 40 država. Poznat po mladenačkoj energiji i svježini, ovog proljeća nastavlja s kampanjom #ImPerfect, koja je prvi put uspješno predstavljena krajem 2015. godine. U novoj verziji se 12 potpuno različitih pojedinaca izražava kroz ples i legendarnu pjesmu iz 90-ih godina „Pump up the Jam“, prezentirajući zaigran i osoban odnos pojedinca prema modi.

Uz prvu samostalnu trgovinu u Hrvatskoj, brand Esprit dostupan je u multibrand trgovinama Sportina, a uskoro se otvara i drugi Esprit monobrand store u City Centeru one Zagreb East. Širenje na regionalnim tržištima dio je strateških planova multinacionalne grupacije Sportina Group, koja do kraja godine planira otvoriti više od 40 novih prodajnih mjesta.

Video nove Esprit #ImPerfect kampanje dostupan je na sljedećem linku: http://www.esprit.com/spot/

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...
Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11
ZATVORENA SU BIRALIŠTA

Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11

Do 16.30 sati na birališta je izašlo čak 50,60 posto birača, odnosno njih čak 1.605.472. To je više od 16 posto više nego 2020. godine, 13,4 posto više nego 2016. i čak četiri posto više od rekordne 2015. godine!