Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ovaj vikend dođite na Dane piva u Karlovac

None Foto: Nina Đurđević/Pixsell 5

Besplatni koncerti Plavog Orkestra, S.A.R.S.A, Jelene Rozge, Miroslava Škore, Joleta, Maje Šuput, Lidije Bačić, Ivana Zaka i mnogih drugih. Plesnjak pozornica, Beer garden, najveći lunapark

31. izdanje Dana piva Karlovac, najvećeg i najstarijeg hrvatskog festivala piva, održat će se od 25. kolovoza do 3. rujna na prostoru Športsko rekreacijskog centra Korana u Karlovcu. Ovaj vikend je idealan za izlet u Karlovac. Dođite na Dane piva u Karlovac koji ove godine slave 31. godinu.

Kao i svake godine u petak 25.8. kreće velika slavljenička povorka sa više od 700 sudionika iz centra grada pa sve do mjesta održavanja Dana piva. Dolaskom povorke kreće svečano otvorenje uz veliki vatromet , a otvorenje je pripalo našoj pjevačici Lidiji Bačić.
I ove godine se očekuju tri pozornice. Jedna je „Plesnjak“ pozornica gdje svake večeri nastupaju izvrsni tamburaši uz koje možete plesati i zabaviti se kao nekada. 

Druga pozornica je „Beer garden“ koja je pravo pivsko carstvo okusa jer  ćete na tom mjestu moći kušati sve pive svih hrvatskih pivovara. Program Beer Gardena kreće već od 18 h uz nastupe solista na gitari, a nastavlja se rock svirkom vrhunskih rock bendova.

Foto: Nel Pavletic

Glavna bina kao i svake godine nudi 10 najboljih estradnih imena. Ove godine sa ponosom se ističe dolazak Plavog orkestra u Karlovac koji je Dane piva uvrstio u svoju turneju i to uz bok nastupima u Sarajevu u Beogradu. Naime, Plavi orkestar dolazi nakon gotovo 20 godina u Karlovac. Na pozornicu Dana piva dolazi ponovo obožavana grupa S.A.R.S, ali i mnoga druga imena poput Jelene Rozge, Joleta, Maje Šuput, Miroslava Škore, Lidije Bačić, Dražena Zečića i mnogih drugih..

Marko Perić | Autor: Marko Perić Foto: Marko Perić

Turističke zajednice u sklopu projekta Zeleno srce Hrvatske će svakodnevno raditi radionice te prezentirati lokalne OPG-eove i sve lokalne turističke ponude. Uz sve navedeno očekuju nas izložbe, Nastupi folklornih sastava te prezentacije karlovačkih udruga.

Da bi sva nepca bila zadovoljena očekuje Vas bogata ugostiteljska ponuda. Svakodnevno će nuditi razna jela , gablece te razne mesne i riblje delicije, dok nas na samoj šetnici. Očekuje ponuda svih mogućih pereca i slatkih jela.

Dođite u Karlovac i uživajte u petoj karlovačkoj rijeci – Danima piva .

Sve informacije vezane uz Dane piva Karlovac dostupne su na Facebook stranici Dana piva Karlovac i na www.dani-piva-karlovac.com.

Tema: Promo sadržaj