Obavijesti

Promo sadržaj

Ove godine za Valentinovo u Međimurje u Terme Sv. Martin

Ove godine za Valentinovo u Međimurje u Terme Sv. Martin
6

Veljača nam je stigla na vrata. Kratka, ali slatka u svojih je 28 dana uspjela ugurati i priliku za romantični bijeg – u Međimurje

Aktivno i zdravo

Oni koji traže aktivnosti tijekom cijelog dana ovdje će bez problema popuniti dnevnu satnicu. Doručak pripremljen od namirnica lokalnih proizvođača osigurat će dovoljno energije za otkrivanje 700 kilometara uređenih biciklističkih staza diljem cijelog Međimurja. Ne brinite, ne morate sa sobom voziti svu biciklističku opremu. Terme Sveti Martin zasad su jedine u Hrvatskoj koje su usvojile Bike Hotel standard, što znači da vam je za nove avanture potrebna samo želja za otkrivanjem – sve ostalo što vam je potrebno, Terme su osigurale. 

Ionizirajte dušu i tijelo

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tijelo nam često daje znakove žudnje za odmorom i regeneracijom od svakodnevnih obaveza. Gdje biste se najbolje mogli opustiti? Možda šetajući u kućnom ogrtaču kroz mogućnosti Wellnes Centra Termi Sveti Martin? Ljubazno i stručno osoblje s veseljem će vam preporučiti koji od brojnih wellness, beauty ili spa programa odabrati. Tajlandska masaža, sauna ili možda masaža vrućim vulkanskim kamenjem? Na vama je da odaberete i jednostavno se prepustite. Za mirniju večer uputite se na noćno kupanje u The Temple of Life unutarnje bazene s ljekovitom termomineralnom vodom. 

Zagrizite u zdrave i lokalne namirnice

Da bi u potpunosti upoznali kraj u kojem se nalazite, isprobajte sočne i ukusne zalogaje na Međimurskoj večeri u restoranu Vučkovec. Vesele tematske radionice možda će u vama probuditi pravog umjetnika ili potaknuti na novi zanimljivi hobi. A i noge će vam postati nemirne, jer živa glazba jednostavno zove na ples!  

Valentinovo i za kućne ljubimce

Osim toga, ovdje će vam dobrodošlicu poželjeti i četveronožni prijatelji. Naime, hotel Spa Golfer 4* je pet friendly lokacija, pa ako poželite na odmor povesti i svog čupavog najboljeg prijatelja, znajte da je dobrodošao. Sav prihod od smještaja kućnih ljubimaca Terme Sveti Martin donirat će skloništu za životinje Prijatelji. 

U konačnici, kakav god odmor preferirali, aktivni ili opuštajući, LifeClass Terme Sveti Martin spremno će vas dočekati i pružiti vam vikend koji vi i vaš partner/ica zaslužujete. Ove godine oduprite se klišejima. Vrijeme je za nova uzbudljiva iskustva, i to upravo u LifeClass Termama Sveti Martin!

Više informacija možete saznati na www.termesvetimartin.com, Facebook ili Instagram profilu LifeClass Termi Sveti Martin. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača
Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.