Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ove jeseni poklanjamo vam legendarne Cat® čizme!

None Foto: HT 3

Nekome mobitel, nekome čizme. A može i oboje! Iskoristite jedinstvenu, limitiranu ponudu u Hrvatskom Telekomu

Svi kupci Cat S61 pametnog telefona u web shopu Hrvatskog Telekoma i T-centrima, od 14. do 28. listopada na poklon dobivaju legendarne Cat čizme! Iskoristite priliku i pripremite se za nadolazeće kišno i snježno razdoblje s pouzdanom obućom i izdržljivim telefonom.

Foto: HT

Cat brand već gotovo stoljeće opravdava lojalnost svojih kupaca beskompromisnom kvalitetom i izdržljivošću. Želite li proizvod koji traje, bez obzira radi li se o viličaru, čizmama ili telefonu, odabrat ćete ovu američku marku. Cat mobitel postao je neizostavni alat onima koji rade u zahtjevnim uvjetima ili provode vrijeme u avanturama u prirodi. Praktična termalna kamera, senzor za mjerenje unutrašnje kvalitete zraka, laser za mjerenje udaljenosti, samo su neke od značajki modela Cat S61 - najnaprednijeg predstavnika Cat robusnih pametnih telefona. 

Foto: HT

Kad je riječ o izdržljivosti, Cat čizme tu se savršeno uklapaju budući  da spajaju robusnost i udobnost ležerne obuće. Ukoliko je i vama potreban izdržljiv telefon i pouzdane cipele za nadolazeće kiše i snijeg, sada je  idealna prilika za nabavku Cat S61. Kako biste iskoristili ovu akciju, sve što trebate je do 28. listopada 2019. kupiti Cat pametni telefon u nekoj od poslovnica Hrvatskog Telekoma ili na njihovom web shopu i registrirati se na www.catphones.com/poklon-cizme/. Kod prijave trebate navesti svoje ime i prezime, email, adresu, izabrati veličinu i model (muške ili ženske) i pričekati da vam na kućnu adresu stigne vaš par. Požurite jer akcija vrijedi do isteka zaliha. 

Više informacija potražite na stranicama Hrvatskog Telekoma. 

Tema: Promo sadržaj