Obavijesti

News

Komentari 91

Ovisna o 'bijelom': U 16 godina je pošmrkala 510 kila pudera

Ovisna o 'bijelom': U 16 godina je pošmrkala 510 kila pudera
6

Jayne kaže kako je njezina ovisnost započela dok je kao mala prosula dječji puder i slučajno ga udahnula. Već 16 godina ga svakodnevno šmrče i po deset puta

VIDEO

Posebno mjesto u televizijskoj emisiji 'Moje čudne ovisnosti' dobila je Amerikanka Jaye (28) iz Houstona. Ona ne može odoljeti - dječjem puderu! Šmrče ga svakodnevno i to posljednjih 16 godina. Kaže da bez svog 'dnevnog fiksa' ne može funkcionirati. Prijatelji su, sve dok im nije rekla o čemu se radi, bili uvjereni da je potajno ovisna o kokainu jer su nekoliko puta kod nje primijetili bijeli prah po stolićima i na malim zrcalima. 

Jayne kaže kako je njezina ovisnost započela dok je kao mala prosula dječji puder i slučajno ga udahnula. Posljednjih nekoliko godina njezina ovisnost izmaknula je kontroli. Svaki dan i po deset puta puder žlicom unosi u nos. Jayne procjenjuje da je dosad pošmrkala 510 kg dječjeg pudera. 

Prijatelji su vrlo zabrinuti za njezino zdravlje jer inhalacija stranih supstanca može stvoriti ozbiljne probleme dišnih puteva. Jayne ne vidi ništa loše u svojoj ovisnosti i ističe kako nikada nije imala nikakvih nuspojava otkako konzumira puder, piše Daily Mail.

Uz nju u emisiji se pojavljuju i Alicia (45) iz Atlante koja je ovisna o mirisnim kuglicama. Voli ih mirisati jer ju podsjećaju na preminulu baku čiju smrt ne može preboljeti. 

Nathaniel (27) tvrdi da je u intimnoj vezi sa svojim autom te mu kupuje poklone, 'seksa' se s njim i vozi ga na spojeve. 

U idućim epizodama pojavit će se Kailyn (18) koja jede plastiku umjesto hrane te Bertha (23) koja na dan popije pet bočica laka za nokte. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 91
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.