Obavijesti

News

Komentari 84

Ovisno o tipu 'usluge': Seks u grmlju košta od 60 do 120 kn

Ovisno o tipu 'usluge':  Seks u grmlju košta od 60 do 120 kn
1

Prisilna prostitucija: Prvo ih tuku i vežu, uzimaju dokumente, siluju ih i sve to snimaju, a zatim ih, pod prijetnjom da će snimke pokazati njihovim obiteljima, prisiljavaju da se prodaju za seks...

VIDEO

U Srbiji su u zadnje vrijeme jedna od glavnih tema u medijima priče u vezi s uličnom prostitucijom u Kruševcu, ali i u drugim gradovima. U Kruševcu se tako ulična prostitucija odvija na tri lokacije: na obilaznici oko Kruševca kod Jasičkog mosta, druga lokacija je kod Željezničke stanice i treća na izlazu iz Kruševca kod mosta u Bivolju, javlja Alo.rs

'Noćne dame' svoje usluge pružaju po iznajmljenim sobama, u grmlju, automobilima, a cijena se kreće od 1.000 do 2.000 dinara (od 60 do 120 kuna), ovisi o tipu 'usluge'.  

Kako navodi Alo.rs, ulične prostitutke dolaze iz najnižih društvenih slojeva. No, uz uobičajenih mjesta, prostitucija se odvija i u stanovima i sobama koji se iznajmljuju baš za tu namjenu. Ima dosta djevojaka koje povremeno pružaju seksualne usluge odlaskom kod klijenta. 

Veliki broj djevojaka iz Kruševca bavi se prostitucijom i u Beogradu. Lokacije na kojima se najčešće mogu naći su autocesta Beograd - Niš kod "Plavog mosta" i oko željezničke stanice. Sve one odlaze na studij, ali zbog teške obiteljske situacije, neimaštine ili droge završavaju na ulici. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prema zakonu u Srbiji, prostitucija se kažnjava novčanom kaznom ili zatvorom u trajanju do mjesec dana. Za razliku od svojih 'dama', za svodnike je zakonom određena kazna u trajanju do tri godine.  

Kako navodi Alo.rs,  šokantne vijesti koje s vremena na vrijeme potresaju Kruševac nisu više toliko šokantne za malu sredinu, ali je žalosna izjava policije kad kažu da im je "osoba od ranije poznata".

Obećanja koja djevojke dobivaju od primamljivih budućih "poslodavaca" završavaju se uglavnom tragično. Jednu takvu priču je ispričala djevojka iz Kruševca prije nekoliko godina, koja je dobila ponudu da radi kao hostesa u klubu, a ispostavilo se da treba raditi kao striptizeta i prostitutka, i to ni manje ni više nego na Kosovu. Prvo ih tuku i vežu, uzimaju dokumente, siluju ih i sve to snimaju, a zatim ih, pod prijetnjom da će snimke pokazati njihovim obiteljima, prisiljavaju na prostituciju. Navodno se takvi klubovi nalaze između Prištine i Kosovske Mitrovice, a vlasnici klubova plaćaju lokalnoj policiji za neometan rad. 

Veliki broj djevojaka po ljeti odlaze raditi kao hostese u klubovima na hrvatskoj i crnogorskoj obali, a završavaju kao prostitutke. 

Također, posljednjih godina je jako popularna i vikend prostitucija. Djevojke vikendom odlaze u druge gradove kao što je Novi Pazar gdje rade po barovima, klubovima, raznim salonima za masaže i navodnim modnim kućama i agencijama.

Alo.rs navodi kako je istina da su srpske vlasti  zadnjih nekoliko godina uložile značajan napor kao i lokalna samouprava da se prostitucija svede na najmanju moguću mjeru, ali to je i dalje nedovoljno.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a