Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ovo je muškarac u čiji je šleper ušla nestala Antonija Bilić (17)

None Foto: MUP 4

Vozač šlepera s plavom ceradom mlađi je muškarac, crne zalizane kose. Policija moli za pomoć građana te da se s korisnim informacijama mogu javiti i na 192

Policija je u ponedjeljak objavila fotorobot vozača tegljača u koji je na Čikolskom mostu ušla nestala Antonia Bilić (17). Mole građane za pomoć kako bi ga što prije našli. Riječ je o mlađem muškarcu od oko 35 godina, crne zalizane kose.

- Operativnim radom je utvrđeno da je nestala maloljetnica Antonia Bilić na dan nestanka u Drnišu na Čikolskom mostu stopirajući ušla u teretno vozilo, šleper s plavom ceradom i bijelom kabinom, a na osnovu prikupljenih saznanja i zapažanja građana došli smo do osobnog opisa vozača te smo napravili fotorobot - rekli su iz Šibensko-kninske policije. 

Dodaju kako se građani s korisnim informacijama, u slučaju da prepoznaju muškarca na fotorobotu, mogu javiti u najbližu policijsku postaju ili nazvati 192. 

Uz njega policija traži i muškarca koji je s djevojkom stopirao na Čikolskom mostu. Opisali su ga kao mršavog čovjeka starog oko 50 godina. Signal Antonijina mobitela su nakon nestanka locirali na karlovačkom području. Susjed Antonijine obitelji umirovljeni policajac Frano Bilić kazao je kako je vidio Antoniju dok je ulazila u tegljač s plavom ceradom. Obitelj, prijatelji i rodbina već danima tragaju za Antonijom.  

Komentari (274)
  • Neka se policiji jave poslodavci ili vlasnici šlepera s plavom ceradom koji imaju mlađe zaposlene šofere. To bi vjerovatno doprinijelo boljoj potrazi za nestalom Antonijom.

    13. 6. 2011,   13:06
  • nisam mogla vjerovati kakvih zvijeri od ljudi ima kad sam jucer na TV-u vidila njenu sestru koja u placu moli pojedince da joj vise ne salju SMS-ove lazno se predstavljajuci kao njena nestala sestra. uzas!!

    13. 6. 2011,   13:18
  • Stipe Drvis

    13. 6. 2011,   12:58