Obavijesti

News

Komentari 5

Fotograf: "Bombaš nije rock zvijezda, taj čovjek je zlo"

Fotograf: "Bombaš nije rock zvijezda, taj čovjek je zlo"
6

Lice bostonskog bombaša šokiralo je mnoge, a policijski taktički fotograf toliko se razbjesnio da je objavio fotografije krvavog Džohara Carnajeva za vrijeme uhićenja

VIDEO

Narednik Sean Murphy, taktički fotograf državne policije Massachusettsa slikao je Džohara Carnajeva za vrijeme uhićenja 19. travnja nakon napada na bostonskog maratonu. Toliko ga je razbjesnilo njegovo lice na naslovnici 'Rolling Stonea' da je objavio fotografije krvavog bombaša prilikom uhićenja. 

Časopis je na naslovnicu izdanja za kolovoz stavio priču o bombašu Džoharu Carnajevu, koji je s bratom u travnju ubio troje ljudi. 

Mnogi su burno reagirali.

Na Murphyjevim fotografijama vidi se Džohar Carnajev kako krvav izlazi iz skrovišta, piše NYDN

'Ovaj čovjek je zlo'

- Nadam se da će ljudi koji vide ove fotografije shvatiti da se to zaista dogodilo - rekao je Murphy i dodao kako 'Rolling Stone' nije smio objaviti fotografiju bombaša na naslovnici. Prikazan je kao rock zvijezda.

- Ovaj čovjek je zlo. Ovo je pravi bostonski bombaš - dodao je.

Suspendirali ga nakon objave fotografija

Nekoliko sati nakon što je objavio fotografije, Sean Murphy suspendiran je s posla. Nije dobio otkaz, ali čeka ga saslušanje sljedeći tjedan. 

Podsjetimo, Džohar Carnajev (19) optužen je za bombaške napade na bostonskom maratonu 15. travnja ove godine. Američkog studenta, čečenskog porijekla, terete da je napad izveo zajedno s bratom Tamerlanom koji je poginuo tijekom potjere. U napadu je poginulo troje ljudi, među kojima je i dječak (8). Džohar bi na sudu trebao odgovarati i za smrt policajca koji je poginuo u potjeri za njim i pokojnim Tamerlanom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa