Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

‘Ovo je sada već drugi put da je ovdje uplaćen dobitni listić...’

Samoborac je listić na kojem je pogodio 5+1 dobitak uplatio na kiosku Hrvatske lutrije u Ulici grada Wurgessa i osvojio 7,4 milijuna kuna na Eurojackpotu

Ne sjećam se koliki je bio iznos, ali znam da je bio nešto manji od ovih 7,4 milijuna kuna. U svakom slučaju se radilo o lijepoj svoti, rekla je prodavačica na kiosku Hrvatske lutrije. 

Na njenom kiosku u Samoboru, u Ulici grada Wurgessa, već je dvaput uplaćen dobitni listić. Zadnjeg je prije nekoliko dana uplatio Samoborac i osvojio 7,4 milijuna kuna na Eurojackpotu. Igrač je pogodio 5+1 dobitak. Prije nekoliko godina, kako kaže prodavačica srećki, posrećilo se još jednoj osobi iako za nešto manji iznos. 

DIJELE MILIJUNE Eurojackpot ide u Njemačku, a Samoborcu čak 7,3 milijuna kn

- Nekoć davno radila sam na drugom kiosku te je i tamo uplaćen dobitni listić. Ispada da, kamo god dođem, netko osvoji glavni zgoditak. Možda baš ja donosim sreću igračima - rekla je simpatična prodavačica.

I danas su mnogi kod nje uplaćivali listiće. Pažljivo su zaokruživali brojeve već tad se nadajući da će baš njihova kombinacija biti dobitna. 

- Čuo sam za čovjeka koji je dobio 7,4 milijuna kuna, i to baš uplativši u ovoj poslovnici. Moram reći da je to lijepo čuti jer zamišljam da ću ja biti idući - našalio se igrač kojeg smo zatekli na “sretnom” kiosku.

GLAVNI DOBITAK IDE U NORVEŠKU Izvučen EuroJackpot: Sretniku iz Hrvatske pola milijuna kuna

Svaki Samoborac koje smo zaustavili rekao je da zna kako je njihov sugrađanin osvojio Eurojackpot. Otkrili su da je vijest motivirajuća te da su nakon toga i oni uplatili loto i nadaju se da će imati sreće. 

U sljedećem kolu igra se opet za 73 milijuna kuna.

Komentari (5)
  • Prodajete maglu!

    7. 7. 2018,   20:30
  • Koja propaganda!Dajte podatke recimo unazad 10 godina koliko je bili jackpotova u godini dana a kad je izvucen zadnji jackpot.O manjim dobicima da ne govorim koliko su umanjeni.Jocker broj nije izvucen ko zna kad.Samo bude zadnja 4 broja i to je 2000 kuna.Znam to jer sam dugogodisnji igrac i nikad nisam nista dobio.

    8. 7. 2018,   06:40
  • Kako da ne hah

    8. 7. 2018,   15:20