Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Ovo je Srbija': Vandali groblje u Osijeku ispisali porukama

None Foto: Čitatelj

Policija traga za počiniteljem koji je noćas zid na osječkom groblju ispisao grafitima na ćirilici te porukama poput 'Ovo je Srbija'. Grafiti su u međuvremenu prebojani...

Zasad nepoznati počinitelj u petak je na zidu groblja Sv. Ane u Osijeku ispisao više ćiriličnih grafita neprimjerenog i uvredljivog sadržaja, doznaje se u osječko-baranjskoj Policijskoj upravi, piše portal Hazud.hr

Dojava o grafitima zaprimljena je oko 11 sati, a policija izvještava da su oni u međuvremenu prebojani. Na zidu groblja bilo je nekoliko grafita, među kojima i četiri čirilična slova 'S' te 'Ovo je Srbija'. 

Za počiniteljem se traga. 

Komentari (409)
  • Da, i što je tu čudno? U srbiji veličaju četništvo, Draža im je oslobodioc i heroj. Slave nedavnu agresiju na Hrvatsku i BIH. Vojvoda im predsjednik. Vladu im čine če.e. Svako malo nas s naj viših razina napadaju lažima i mržnjom. Mnogi "lijevi" kod nas smatraju da je Hrvatska slučajna država, pljuju po braniteljima, čak si ih dali i prebijati..... Zapravo, začuđen sam da u takvoj okolini kakva je ovdje takvih grafita nema puno više.

    20. 8. 2016,   13:10
  • nema muda stati na trg i to reći naglas već po noći šara po zidu.. seronja kukavicki...

    20. 8. 2016,   13:12
  • Samo za admina, ponavljam - "Četništvo u Hrvatskoj podržava državna politika. Podržava SDP, podržava HDZ, podržava Josipovi, podržava Kolinda. Svi formalno osuđuju, a nitko ništa ne podruzima konkretno da se to riješi. Imaš problema s mojim mišljenjem admine? Oprosti, to što se ti ne slažeš i imaš drugačije mišeljenje ne daje ti pravo da mi brišeš komentar. Nikoga ne vrijeđam, a pravo na mišeljnje imam, ma koliko tebi krivo bilo. Sramota da admini koji rade za medije prakticiraju verbalni delikt i cenzuru mišljenja. Sram vas bilo. I onda očekujemo da idemo dalje? S ovakvim totalitarnim mentalitetom?

    20. 8. 2016,   14:50