Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ovo još nije Brkićev politički kraj, ali je možda početak kraja

Komentari (74)
 • sigurno ga je negdo cinkal..po faci mu se vidi da je pametan i natprosjecno inteligentan..

  15. 4. 2019,   23:28
 • Nema kraja kriminalu u HDZ-u. Jedan krak zločinačke hobotnice odsječeš a izrastu dva nova.

  15. 4. 2019,   22:32
  • Kradeze je utemeljen kao "zločinačka udruga" od strane starih udbaša i komunjara , tijekom vremena se dodatno iskvario , privukao je sav najgori ljudski talog u svoje redove , oni najgori od najgorih izbili su na sam vrh udruge , danas imamo to što imamo , jedinu zemlju u svijetu sa legaliziranim zločinom svake vrste , dovoljno je izgovoriti " nisam znao , nisam čuo , nisam vidio" i vi ste slobodni , naravno podrazumijeva se da imate plavu iskaznicu kojom potvrđujete da ste član "zločinačke udruge ". Korisno je da se ponekad pojavite u prvom redu na nekom misnom slavlju , to su dodatni bodovi koji se ne propuštaju .

   16. 4. 2019,   06:23
 • Nece mu las sa glave pasti...

  16. 4. 2019,   00:27
  • Kompilator ima spremnih nekoliko domoljubnih parola za ovakve slučajeve , sad će on izbaciti par domoljubnih iz svog bogatog repertoara ispraznih floskula , to je dovoljno za glasače kradezea , isti padnu u domoljubni trans kad čuju kompilatorove domoljubne mudrolije . .

   16. 4. 2019,   10:12
 • ajmo sad novinari kad ste već otkrili da mu brat ia 17 poslovnih prostora dajte se u akciju i otkrijte koliko dotični "plagijat" ima nekretnina da vidimo kako je domoljub napridovao u vlasti 🙅🙅

  15. 4. 2019,   22:32
 • Bilo je i dosta tih kvazi hrvatina.

  16. 4. 2019,   00:00
 • Vaso je zaigrao svoju posljednju partiju. Tko zna što ga još čeka.

  15. 4. 2019,   22:55
 • Hmm, presretanje e-pošte i SMS-ovi su za Vasu Brkića minorni. Ima on puno veća (ne)djela za koja bi morao odgovarati, ali teško ih dokazati. A što je sa poslovnim prostorima, stanovima iza kojih stoji brat Brkić, a svi znamo čiji su to zapravo stanovi i poslovni prostori. Htjeli su mu napakirati, i eto našli nešto da ga mogu maknut iz HDZ-a. Da mi je žao? E, pa i nije.

  15. 4. 2019,   23:23
 • Ja bih rekao da je to Brkićeva ideja da ga ode u političku mirovinu,politikom zaradio za tri života i sad hoće mirno uživati kao i Čobi,ali bez guljenja krumpira....

  15. 4. 2019,   23:00
 • zanima me da li se parizer bojni plaća veća satnica za noćni rad i prekovremeno?

  15. 4. 2019,   22:55
 • 5 stupnjeva uspjesnosti politicara u Hrvatskoj, a i prema istoku i jugu od Hrvatske.............Uspjesnost politicara na navedenim prostorima mjeri se prema tome tko je vjestije uspio smuvati narod da bio izabran i sto duze ostao na vlasti i naravno, zbog smisla politike - vjestine i sposobnosti u kradji. 1) Neuspjesan - Nije ni primirisao vlasti jer su afere na vidjelo pocele izbijati i prije nego sto se kandidirao. Niti ne stigne nista ozbiljno ukrasti a vec biva okrivljen da je lo*ov. 2) Manje neuspjesan - Na vlast dosao preko glume postenja i iskrenosti, obecanja sa figom u dzepu ili nekakve koalicije, ali prije ili kasnije afere izlaze na vidjelo i mora se maknuti. Lopovluk biva prije ili kasnije otkriven. 3) Srednje uspjesan - Jednom dosao na vlast, koalira i sa sotonom da bi na njoj opstao, narod ga mrzi i malo je vjerojatno da ga je ikad smisliti mogao, popularnost mu ne raste preko uvrh glave 5%, ali opstaje dosta godina. Lopovluk slabo skriva. 4) Dosta uspjesan - Ima popularnost od 20 do 30%. Afere samo popravljaju rejting. Lopovluk vjesto skriva od javnosti. 5) Jako, jako uspjesan - Ima diktatorsko-psihopa*ska obiljezja ali ih prezentira na , simpatican nacin. Ako nije direktno na samom vrhu vlasti, blizu nje je uvjek. Kad krade, uvjek uspjeva uvjeriti narod da je to pozitivno i za narodno dobro, a narod kao narod, ga naprosto moli da krade.

  16. 4. 2019,   05:39