Obavijesti

News

Komentari 41

'Ovo mi je najgori dan u životu. Mama je zaboravila tko sam ja'

'Ovo mi je najgori dan u životu. Mama je zaboravila tko sam ja'

Joey (45) i njegova majka Molly (67) oduvijek su bili bliski. Već dvije godine se bore s njenom demencijom, a Joey je snimio prvi put kad ga nije prepoznala...

VIDEO

Joey (45) iz američke države Ohio je snimao svoju majku Molly (67) kada je pokazala prve ozbiljne znakove demencije i zaboravila tko je njen sin. Molly se već dvije godine bori s ovom bolešću, ali je dosada uspjevala držati "stvari pod kontrolom".

U ovom srceparajućem trenutku, koji je Joey snimio, je shvatio da se njegova majka više ne može boriti sama i samo uzimati lijekove već da je treba neprestalno paziti. Dok pokušava suspregnuti suze, pita je pitanja o njenoj obitelji koju ona tvrdi da ne poznaje.

Ranije tog dana, priča Joey, Molly mu je rekla da ne može sjetiti muža, njegovog oca, s kojim se razvela kad je Joey imao jednu godinu. Ovaj mučni i težak razgovor počeo je s pitanjem "Nisi bila sigurna tko je moj otac. Znaš li tko je moja majka?". Molly je odgovorila da ne zna.

Onda je priznala da ne zna ni tko je on. Pitao ju je gdje misli da su se onda upoznali, a ona je odgovorila da su možda u školi. Nešto kasnije, dok su se vozili kući, Molly je ponovno shvatila da se radi o njenom sinu i rekla da ga puno voli. Tu se Joey potpuno slomio i rekao da taj dan nikad u životu neće zaboraviti.

- Pokazao sam svima svoje slabosti, ali želim upozoriti na problem demencije i to je ono što je važno. Stanje moje majke se mijenja iz dana u dan. Družimo se, vodim je u šoping, ali i na sportska događanja. Imam i sestru, ali ja sam s majkom uvijek bio bliži, kao jedini muškarac u obitelji nakon što se majka rastala s ocem. Ne znam što će biti u budućnosti. Teško mi je gledati ovu snimku, ali htio sam poslati poruku da je važno boriti se i razviti svijest o ovoj okrutnoj bolesti - rekao je Joey.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a