Obavijesti

News

Komentari 80

Oženio se Vulin: Vjenčali bi se i ranije da stalno nisu bili izbori

Oženio se Vulin: Vjenčali bi se i ranije da stalno nisu bili izbori
5

Predsjednik Županijske skupštine Osječko-baranjske županije Dragan Vulin i supruga Danijela su umjesto svadbene torte sami napravili "tortu" od 10 vrsta sira. Ona je uz dizajenra kreirala i svoju vjenčanicu

VIDEO

Zaručeni smo od kolovoza 2014. i dugo planiramo vjenčanje. Ali prvo su 2015. bili parlamentarni izbori, pa sljedeće godine izvanredni parlamentarni izbori, a lani lokalni. Zato smo se vjenčali ove godine bez izbora kada smo sve na miru organizirali, kaže Dragan Vulin, bivši šef HDSSB-a, a danas nezavisni predsjednik Skupštine Osječko - baranjske županije.

Svadba je bila u petak u Osijeku, a među 400 uzvanika su bili i osječki gradonačelnik Ivica Vrkić i HDZ-ov župan Ivan Anušić. Vulinu je posebno drago što je došao i hrvatski gimnastičarski reprezentativac Robert Seligman s kojim se rodio isti dan 1986. godine i veže ih dugogodišnje prijateljstvo.

Dragan i Danijela su se upoznali u širem društvu prije četiri i pol godine i odmah su "kliknuli" i ušli u vezu. Za razliku od njega, Danijela nema veze s politikom. Ta 35-godišnja ekonomistica radi kao osobna bankarica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Već živimo zajedno duže vrijeme i kako smo znali da ćemo se vjenčati, zajedno smo digli i kredit za adaptaciju stana - kaže Vulin.

Na svadbi im je svirao đakovački bend Dyaco koji je prvi u Hrvatskoj zasvirao na tamburama koje su spojili na struju i pojačala. Glazba je bila šarolika, "za svakog ponešto", a plesalo se do pet ujutro. Na meniju su bili janjetina, teletina ispod peke, pureći medaljoni i bečki odrezak od piletine.

Inženjer Vulin i supruga su se složili da će sami napraviti svadbenu tortu. Ali su potpuno iznenadili goste. Umjesto slatke torte, Vulin je napravio stalak, na njega su složili  čak deset  kilograma deset vrsta  sira i poslužili ga u drugim slijedu jela.

- Bilo je raznih vrsta kolača, a kako oboje obožavamo sir, odlučili smo tako iznenaditi goste. Izvrsno je prihvaćeno - kaže nam.

Dodatni osobni pečat je dala i supruga koja je uz pomoć dizajnera kreirala svoju vjenčanicu. Par planira i prinove u obitelji, ali Vulin kaže da su nisu davali nikakve rokove nego će prvo malo uživati u bračnoj luci.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag