Obavijesti

News

Komentari 8

Nesreća kod Vukovara: Dječak (5) ima ozljede opasne po život

Djevojčica (7) koja je bila u istom automobilu također je teže ozlijeđena. Ostali putnici u automobilima i vozači prošli su s lakškim ozljedama. Do nesreće je došlo zbog preticanja

VIDEO

U prometnoj nesreći u subotu navečer na državnoj cesti Vukovar-Ilok između mjesta Opatovac i Sotin ozlijeđeno je osmero ljudi, a među teže ozlijeđenima je i dvoje maloljetne djece u dobi od pet i sedam godina, izvijestila je u ponedjeljak vukovarsko-srijemska policija.

Do nesreće je došlo u trenutku kada je 43-godišnjak iz Čeralija upravljajući osobnim automobilom 'VW turan', slatinskih registarskih oznaka, započeo s pretjecanjem teretnog vozila 'Volvo' i priključnog vozila, srpskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 34-godišnji državljanin Srbije.

Pri tom se sudario s 'Renaultom Megane', srpskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 39-godišnji državljanin Srbije, krećući se iz suprotnog smjera.

Uslijed udara došlo je do odbacivanja vozila slatinskih registarskih oznaka na priključno vozilo teretnog Volva.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U prometnoj nesreći teže tjelesne ozljede opasne po život zadobio je 5-godišnji putnik u Renaultu, dok je putnica u istom vozilu, 7-godišnjakinja, također teže ozlijeđena. Vozač tog automobila kao i putnica u vozilu, 39-godišnja državljanka Srbije, lakše su ozlijeđeni.

Lakše su ozlijeđeni i vozač 'VW Turana' i tri putnika u vozilu, navodi policija.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje
VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C
LUDO VRIJEME

VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C

DONJI MACELJ Snježni pokrivač iznenadio je stanovnike Zagorja gdje je jučer bilo gotovo 30. Veliki snježni nanosi pali su i u planinskim dijelovima Slovenije, gdje je pala i tuča, a snijeg pada i na Rogli. Iz DHMZ-a su najavili da je u popodnevnim satima moguć snijeg u Gorskim dijelovima Hrvatske dok će većinu dana padati lokalni pljuskovi.