Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nesreća kod Vukovara: Dječak (5) ima ozljede opasne po život

Djevojčica (7) koja je bila u istom automobilu također je teže ozlijeđena. Ostali putnici u automobilima i vozači prošli su s lakškim ozljedama. Do nesreće je došlo zbog preticanja

U prometnoj nesreći u subotu navečer na državnoj cesti Vukovar-Ilok između mjesta Opatovac i Sotin ozlijeđeno je osmero ljudi, a među teže ozlijeđenima je i dvoje maloljetne djece u dobi od pet i sedam godina, izvijestila je u ponedjeljak vukovarsko-srijemska policija.

Do nesreće je došlo u trenutku kada je 43-godišnjak iz Čeralija upravljajući osobnim automobilom 'VW turan', slatinskih registarskih oznaka, započeo s pretjecanjem teretnog vozila 'Volvo' i priključnog vozila, srpskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 34-godišnji državljanin Srbije.

Pri tom se sudario s 'Renaultom Megane', srpskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 39-godišnji državljanin Srbije, krećući se iz suprotnog smjera.

Uslijed udara došlo je do odbacivanja vozila slatinskih registarskih oznaka na priključno vozilo teretnog Volva.

U prometnoj nesreći teže tjelesne ozljede opasne po život zadobio je 5-godišnji putnik u Renaultu, dok je putnica u istom vozilu, 7-godišnjakinja, također teže ozlijeđena. Vozač tog automobila kao i putnica u vozilu, 39-godišnja državljanka Srbije, lakše su ozlijeđeni.

Lakše su ozlijeđeni i vozač 'VW Turana' i tri putnika u vozilu, navodi policija.

Komentari (8)
  • Jedan pio pa zaspao, drugi pretjecao, treći dr**o po mobitelu, onaj u Međumurju vozio 500km/h, ovi jutros u Dubrovniku bog zna što. Dvoje mrtvih, troje mrtvih... Pa dobro ljudi, što je sa vama? Od svih stvari na kojima možete ispucati negativnu energiju vi izaberete jednu od najopasnijih....auto. Svi su oni isto tako svaki dan čitali o poginulima u prometu i razlozima svih tih silnih nesreća. I što? K'o da se ništa nije bilo. Udri po starom. Ne razumijem kad je dosta.

    25. 2. 2019,   12:11
  • Zbog gluposti jednog nadobudnog delikventa dvoje djece teško ozlijeđeno

    25. 2. 2019,   12:54
  • Kazu SL tablicu kad vidis bjezi od njega , ali ne kuzim da ljudi nemogu procjeniti pa ako zaribas koci.

    25. 2. 2019,   11:33