Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ozljede su bile preteške: Umro policajac ranjen kod Prijedora

None Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Marko Š. (44) kod Prijedora je prvo nožem ranio oca, a nakon što su došli policajci zapucao je na njih iz puške. Teško je ranio Slađenka T. koji je noćas podlegao ozljedama u prijedorskoj bolnici

Policajac Slađenko T. (48) preminuo je noćas oko 1 sat u prijedorskoj bolnici nakon što ga je u nedjelju poslijepodne puškom ranio Marko Š. (44) u Gornjoj Ravskoj kod Prijedora, javlja Dnevni avaz

Podsjetimo, muškarac je prvo nožem u prsa ubo oca, a nakon što su došli policajci na njih je zapucao iz puške. Tad je i teško ranio policajca. 

Nakon pucnjave su uhitili muškarca, a prema navodima Avaza, radi se čovjeku koji se ranije već liječio zbog psihičkih poremećaja. 

Klix.ba navodi da je ubodeni otac stabilno.

Komentari (13)
  • Doživotna, teški prisilan rad uz povremena batinanja.

    22. 4. 2019,   08:57
  • Samo u bosni ljecio se u ludari i ima pusku bice i urednu dozvolu

    22. 4. 2019,   08:47
  • Sada će oni jučerašnji eksperti (glede rokanja petarde u crkvi u Munchenu) početi tvrditi, da on nije psihički slučaj, već je u pitanju 100% terorizam, jer čim policija objavi službeni izvještaj ( kao u Munchenu) oni znaju da je lažan. Vjerojatno će ovome prišiti, da je bio i ISIL-ovac s obzirom da je krimen počinjen nožem, a ISIL-ovcima je jedno od glavnih oružja bio nož.

    22. 4. 2019,   08:42