Obavijesti

Promo sadržaj

Ožujak - mjesec žena u Termama Tuhelj

Ožujak - mjesec žena u Termama Tuhelj
5

Zaboravite na zimu i probudite proljeće u sebi neodoljivim ritualima i opuštajućim tretmanima… Sami ili u društvu prijateljica, osjećaj je savršen

Ne propustite cjelodnevno kupanje na Vodenom planetu, opuštanje u Svijetu sauna koje nudi gratis čokoladni program ili onaj termalnim blatom, birajte između pedikure i manikure ili maske za njegu lica, a nakon savršenog dana probudite gurmana u sebi u kraljevskom ambijentu Dvorca Mihanović. Tako izgleda wellness dan u Termama Tuhelj, u ožujku, mjesecu koji je u ovoj oazi u srcu Zagorja, tradicionalno posvećen ženama.

Vrijeme je to da se posvetite sebi, napravite odmak od pretrpane svakodnevice, učinite nešto za zdravlje. Rezervirajte barem jedan dan za druženje s prijateljicama. Ladies day utorkom od 18 do 22 sata ispunit će vaša očekivanja i napuniti vas pozitivnom energijom. Aroma programi Svijeta sauna opustit će napetost u mišićima, ispunit će vas ugodnom toplinom, osloboditi vas toksina i pomladit će vašu kožu. Iskoristite stručno savjetovanje i dijagnozu kože lica majstorice kozmetike, a svakog novog utorka uživat ćete u posebnim iznenađenjima – programu grožđem, čokoladom ili revitalizirajućim shakeovima.  

Terme Tuhelj pripremile su i odlučan paket Spa opuštanje koji će vama i vašim prijateljicama omogućiti opuštanje uz 20% popusta te uživanje u blagodatima terma čak na nekoliko dana.  

Jednom je netko rekao da se život ne mjeri brojem udisaja koje udahnemo, već trenucima koji nam oduzimaju dah. Razmazite se, i proslavite ženstvenost u Mjesecu žena u Termama Tuhelj
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Plodine stigle i u Korenicu
PROMO

Plodine stigle i u Korenicu

Otvorenjem supermarketa u Korenici, Plodine su dosegle broj od ukupno 134 supermarketa diljem Hrvatske, te najavljuju nastavak širenja maloprodajne mreže.

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"
PROMO

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"

U jeku izborne kampanje i brojnih poruka koje nas okružuju svaki dan, nismo mogli ne primijetiti jednu koja će se svidjeti svima
Cedevita u suradnji sa stručnjacima pokrenula “Školu optimističnog roditeljstva’’
PROMO

Cedevita u suradnji sa stručnjacima pokrenula “Školu optimističnog roditeljstva’’

Cedevita je na svojoj edukativnoj platformi Budi DOBRO. Budi CE. pokrenula kampanju "Škola optimističnog roditeljstva” kojom želi pružiti potporu roditeljima u izazovima s kojima se susreću pri odgoju djece. Tijekom kampanje objavljivat će edukativne video materijale u kojima stručni suradnici govore o aktualnim temama u roditeljstvu.