Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Padao je od umora: Psa vezao za terenac i vukao ga po ulici

None Foto: YouTube 2

Pas je bio vezan za automobilsku kuku i nije mu preostalo ništa drugo nego trčati za automobilom kako bi preživio, iako je nekoliko puta pao od umora. Slučaj je prijavljen policiji...

Udruga prijatelja životinja Vis Vitalis objavila je šokantan video na svom Facebook profilu na kojem se vidi kako nepoznati vozač terenca u Borovom Selu automobilom vuče psa.

Vozač je psa vezao za automobilsku kuku, a jadnom psu nije preostalo ništa drugo nego trčati za automobilom kako bi preživio, iako je nekoliko puta pao od umora.

Udruga je u svojoj objavi istaknula kako je slučaj prijavljen u PU Vukovarsko-srijemske županije, a u objavi stoji kako policija već istražuje slučaj te kako su uključila i veterinarska inspekcija.

Udruga u objavi poziva sve ljude da ovakve slučajeve prijave te kako to mogu učiniti u bio kojoj policijskoj postaji u Hrvatskoj, bez obzira gdje se dogodili.

Komentari (134)
  • da sam bio na mjesto ovog majmuna sto snima stao bih ispred njega i to smece izvukao za usi iz auta.Psa bih stavio u auto a njega vukao.

    14. 6. 2017,   19:37
  • Isto to njemu napraviti......

    14. 6. 2017,   19:41
  • Dizao bi se ti meni, stari moj, po cijeloj Vukovarskoj..... onak simbolicno. Jadno pseto.

    14. 6. 2017,   19:32