Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pala konačna odluka: Mladen Novak ipak napustio Laburiste

None Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Time se klub zastupnika Hrvatskih Laburista sveo na svega tri člana. Novak je rekao da će svoj posao u Saboru nastaviti obavljati kao nezavisni zastupnik

Mladen Novak ipak je odlučio napustiti Hrvatske Laburiste. Time se taj  klub zastupnika sveo na svega tri člana.

Novak nam je kazao kako se za sada ne planira priključiti Klubu nezavisnih ljevičara kojeg čine dvojica njegovih bivših kolega iz stranke, Branko Vukšić i Nikola Vuljanić te bivši SDP-ovac Slavko Linić i Nedžad Hodžić. Rekao nam je da će svoj posao u Saboru nastaviti kao nezavisni zastupnik.

Kako doznajem, Zlatko Tušak za sada ne planira napustiti Laburiste.

Podsjećamo, sredinom veljače održana je sjednica Kluba Laburista na kojoj su ova dvojica članova, nakon skoro dva i pol sata vijećanja, ipak odlučili ostati u Laburistima. Tada je Novak kazao da je interes stranke bitniji.

Treba pregaziti vlastiti ego i pokušati spasiti stranku. Mislim da je to moguće - rekao je Novak.

Komentari (23)
  • eo i ovi su propali ko jaja kroz poderane gace:-):-)

    11. 3. 2015,   18:54
  • Nevjerojatni su koje makinacije rade a sve iz lošeg u gore

    11. 3. 2015,   19:16
  • Lesar je jedan od onih političara koji je prevario svoje birače, stranka koja je po svom programu trebala braniti interes obespravljenih građana koji svakodenvno zbog sprege politike i kapitala ostaju bez svojih radni mjesta i postaju sve siromašniji, pa prema tome nečudi što stranku napuštaju ljudi koji ne žele sudjelovti u političkom igrokazu Lesara i vladajući.

    11. 3. 2015,   20:00