Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pala sa zgrade i poginula: 'Iva (19) je htjela upisati fakultet'

None Foto: Privatni album

Podsjetimo, Iva Mamutović (19) iz Kočana poginula je u subotu. Pala je sa zgrade u Nišu dok je snimala video za društvene mreže. S njom su bila dva prijatelja

Mi imamo stan u Nišu u kojem je Iva živjela tako da ne znam kada je izašla u grad. Znam te mladiće s kojima se družila više od dvije godine, poznavali su se iz grada. Prijatelj me sinoć nazvao telefonom i rekao mi što se dogodilo. Ja sam se u tom trenutku krenuo prema Nišu. Iva je bila četvrta godina Gimnazije '9. maj' u Nišu i planirala je upisati Filozofski fakultet, kaže Filip Vanić (25), brat nastradale djevojke. 

BILA JE S PRIJATELJIMA Djevojka je pala s krova zgrade i preminula: Snimala je video?

Podsjetimo, Iva Mamutović (19) iz Kočana poginula je u subotu. Pala je sa zgrade u Nišu dok je snimala video za društvene mreže. S njom su bila dva prijatelja.

Djevojka je išla unazad, došla do ruba i izgubila ravnotežu te pala s visine od 15 metara na beton. Tužitelji kažu da je riječ o nesretnom slučaju. 

- Strašno, svi smo u šoku. Mi smo susjedi, ali smo kao obitelj. Ne znamo što se dogodilo sve što smo čuli, čuli smo iz medija. Majka djevojke je u šoku, ne može govoriti. Otac bi trebalo svaki tren doći iz Švicarske - rekla je jedna susjeda za Blic. 

Komentari (25)
  • Zbog društvenih mreža na svijetu su dosad poginuli deseci tisuća ljudi. Najviše zbog selfija. Stvorio se novi filter za život na svijetu.

    8. 4. 2019,   15:25
  • sve za drustvene mreze

    8. 4. 2019,   15:07
  • Snimala je i pala, znači da je snimljen i pad iz njene perspektive. To bi bilo zanimljivo vidjeti. Portali bi snimak platili suhim zlatom.

    8. 4. 2019,   15:48