Obavijesti

News

Komentari 83

"Pala sam na koljena, bilo me strah, ali odmah sam ustala"

"Pala sam na koljena, bilo me strah, ali odmah sam ustala"
3

Išla po pecivo: Malena je prešla zebru pa se vratila po pecivo. Na nju je naletio Žarko Tušek, zastupnik HDZ-a. Odmah je nazvao šefa policije

VIDEO

Bilo me strah, malo me boljelo, ali odmah sam se podigla, uzbuđeno nam je ispričala djevojčica (11) na koju je u ponedjeljak na pješačkom prijelazu u Ulici Ivana Rendića u Krapini autom naletio saborski zastupnik HDZ-a Žarko Tušek.

- Svaki dan jedna učiteljica krapinske osnovne škole nakon nastave otprati djecu do autobusne postaje, čeka s njima autobus i vrati se - kaže nam ravnateljica Osnovne škole u koju ide djevojčica.

- U ponedjeljak ih je pustila sat vremena ranije, a djevojčica je čekala mlađeg brata da završi s nastavom - rekla nam je ravnateljica.

Obitelj djevojčice kaže da je njihova kći otišla po pecivo s prijateljicom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- U trenutku dok se vraćala preko zebre, učinilo joj se da je čovjek u automobilu mahnuo da prođe. Ona je krenula, a on ju je udario u bok te je pala na koljena i ruke - kaže nam majka.

- Došao sam do djevojčice i podigao je. Ona je otišla na drugu stranu ceste, a ja sam pozvao policiju. Došla je i Hitna pomoć, koja ju je odvezla u bolnicu u Zaboku na pregled. Dao sam izjavu policiji, obavio alkotestiranje i napuhao 0 promila. Sjeo sam u auto i otišao u bolnicu. S majkom djevojčice bio sam dok su liječnici pregledavali njezinu kćer. Nakon pregleda djevojčica je otpuštena iz bolnice. Hvala Bogu, djevojčica je dobro, i to je najvažnije - kazao je Tušek.

Mediji prenose izjavu Tušeka da je nakon nesreće nazvao je načelnika policijske postaje Krapina i obavijestio ga o nesreći.

- O nesreći sam obavijestio policijsku postaju Krapina, postaju u svom gradu, da pošalju patrolu - rekao nam je Tušek.

Nedavno je prometnu nesreću imala njegova stranačka kolegica i ministrica regionalnog razvoja i fondova EU Gabrijela Žalac. Nakon što je autom također udarila djevojčicu, ispostavilo se da joj u trenutku nesreće vozačka nije vrijedila čak tri godine.

- To je sve u redu. Imam važeću vozačku dozvolu. Vrijedi do 2022. - rekao je nam je Tušek. Policija je priopćila da je stao na pješačkom. Djevojčica je stajala na nogostupu. Tušek je krenuo, a ona je iskoračila na pješački. Lakše je ozlijeđena.

Ambiciozni HDZ-ovac
Žarko Tušek rođen je 1981. u Zaboku. Završio je Nadbiskupsku klasičnu gimnaziju u Zagrebu (SSS). Predsjednik je krapinsko-zagorskog HDZ-a, saborski zastupnik šef je saborskog Mandatno-imunitetnog povjerenstva     

 

MILAN BANDIĆ
S 1,6 promila 5. siječnja 2002. skrivio je manju prometnu nesreću. Pobjegao je vozaču kojeg je udario pa onda pokušao podmititi policajce i pobjeći im. Dao je ostavku.

U Staroj gradskoj vijećnici započela 20. sjednica zagrebačke Gradske skupštine

GABRIJELA ŽALAC
Ministrica je 9. ožujka u Vinkovcima naletjela na dijete koje je pretrčavalo cestu na neobilježenome mjestu. Priznala je da je vozila a da vozačku nije produljila tri godine.

DAVOR BERNARDIĆ
Kao član Predsjedništva SDP-a, Bernardić je u ožujku 2016. zatečen za volanom vidno alkoholiziran, s čak 0,94 promila u krvi. Davor Bernardić se ispričao javnosti, a kasnije je postao predsjednik stranke.

Zagreb: U središnjici SDP-a održana izvanredna konferencija za medije
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.