Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Pala' svodnica iz Kaštela, za nju radile žene iznad 40 godina

None Foto: Sanjin Strukić/Pixsell

S klijentima su se sastajale u unajmljenim stanovima, a seks su naplaćivale od 300 do 500 kuna. Svodnica je s jednom zaradu dijelila popola, a drugoj je davala manje

Splitska policija obavila je kriminalističko istraživanje nad G. K. (54) koju sumnjiče za podvođenje dviju hrvatskih državljanki sa šireg splitskog i zagrebačkog područja.

Svodnicu iz Kaštela predali su policijskom pritvorskom nadzorniku, a kazneno je prijavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu zbog sumnje u podvođenje. Ako se procijeni da bi mogla utjecati na svjedoke završit će u istražnom zatvoru.

Kako piše Večernji list, ona je od kraja 2010. do 30. kolovoza ove godine angažirala dvije žene starije od 40 godina za pružanje seksualnih usluga različitim klijentima s kojima su se sastajale u unajmljenim stanovima u Splitu. Seks je naplaćivan od 300 do 500 kuna po mušteriji, a s jednom od žena zaradu je dijelila popola, dok je drugoj davala puno manju svotu.

U unajmljenim stanovima policija je prema neslužbenim saznanjima Večernjeg osim kondoma pronašla i mobitele s različitim brojevima koji će biti bitni dokazi u daljnjem postupku.

Komentari (36)
  • da su onda barem nešto zaradile, ovo je sitniš...

    1. 9. 2012,   21:29
  • Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

    1. 9. 2012,   20:53
  • ma isssuse žena pronašla način kako maknuti žene starije od 40 godina s burze rada a vi nju zatvorite,tako nečemo iz recesije,pa po statistici takve su žene teže zaposljive u privatnom sektoru...

    2. 9. 2012,   10:14