Obavijesti

News

Komentari 44

Pala za vrijeme seksa pa ostala nepokretna: 'Krevet nije valjao'

Pala za vrijeme seksa pa ostala nepokretna: 'Krevet nije valjao'
1

Podigla je tužbu od protiv tvrtke 'Berkshire Bed Company' i tužbu, nakon nekoliko godina - izgubila. Ona je, naime, tvrdila da je krevet bio u 'defektnom stanju'...

VIDEO

Claire Busby, 46-godišnja majka četvero djece, 2003. godine je pala s kreveta za vrijeme seksa zbog čega je ostala trajno prikovana za invalidska kolica. Tužila je proizvođača kreveta i - izgubila.

Nesretna Britanka iz Berkshirea posljednjih je 15 godina provela u invalidskim kolicima. Te kobne 2003. godine Claire Busby je pala s kreveta za vrijeme seksa s tadašnjim ljubavnikom te pretrpjela teške ozljede kralješnice. 

Pravdu  i milijun funti odštete za svoju nesreću odlučila je potražiti na sudu. Podigla je tužbu od protiv tvrtke 'Berkshire Bed Company' i tužbu, nakon nekoliko godina - izgubila. Ona je, naime, tvrdila da je krevet bio u 'defektnom stanju', no sudac se na temelju iznesenih dokaza obrane s tim nije složio. 

- Krevet nije bio defektivan, a ono što se dogodilo bila je 'jednostavna, ali tragična nesreća', objasnio je sudac Barry Cotter. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nesreća je rezultat vrlo nesretne i neobične kombinacije pozicioniranosti na krevetu i pokreta za koju vjerujem da nitko nije mogao predvidjeti uoči nesreće', nadodao je sudac, piše Daily Mail

- Zadovoljni smo što je sud presudio u našu korist. Žao nam je što je gospođa Busby ozlijeđena te njoj i njezinoj obitelji želimo svu sreću, izjavio je nakon presude Richard Manders, direktor Berkshire Bed Companyja. 

Claire Busby je objasnila da je klečala usred kreveta za vrijeme seksa kada je odlučila promijeniti pozu te 'izmaknuti noge ispod sebe' kako bi legla na leđa s glavom okrenutom prema donjem dijelu kreveta. 

U tom je trenutku, rekla je, krevet popustio, a ona je pala te udarila glavom. 

- Imala sam osjećaj kao da sam katapultirana. Udarila sam glavom i u tijelu osjetila pucanje, rekla je pred sudom nesretna Britanka.

Njen je odvjetnik pokušao dokazati da je do nesreće došlo jer krevet nije bio propisno montiran, no u tome na kraj nije uspio. 

Muškarac koji je bio s njom rekao je da mu je 'na prvu' cijela situacija bila smiješna, sve dok nije shvatio da je Claire nepokretna i da se najvjerojatnije radi o ozbiljnoj ozljedi. Njen bivši suprug ju je pak u medijima nazvao 'pohlepnom za novcem'.

- Ona je oduvijek bila luda za seksom, ali ne mogu vjerovati da za ovu nesreću pokušava okriviti krevet, rekao je za The Sun Neil Bulmer, bivši suprug 46-godišnjakinje. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag