Obavijesti

News

Komentari 71

'Palicama su udarali po autu, a putnik je od straha pobjegao...'

'Palicama su udarali po autu, a putnik je od straha pobjegao...'
6

Nekoliko taksista u svojim vozilima napalo ga je u nedjelju oko 5.30 sati u Štinjanu kraj Pule dok je prevozio tri putnika. Manfred kaže kako nikad ništa slično nije u životu doživio te da se bojao svoj život i putnike

VIDEO

To je bilo strašno. Nije to samo zbog konkurencije, nego je to bio pravi napad iz mržnje, rekao nam je Manfred Berglez (53), vozač Ubera.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:30

Nekoliko taksista u svojim vozilima napalo ga je u nedjelju oko 5.30 sati u Štinjanu kraj Pule dok je prevozio tri putnika. Manfred kaže kako nikad ništa slično nije u životu doživio te da se bojao za svoj, kao i za živote svojih putnika, koji su s njim bili u vozilu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Razbili su mi vjetrobransko staklo, staklo na prozoru vozača, retrovizore, oštetili karoseriju vozila jer su ga udarali nogama, šteta je na tisuće kuna. Automobil više nije u voznom stanju te sam trenutačno u Zagrebu, gdje sam došao po drugo vozilo - ispričao je još u šoku. Cijeli slučaj je prijavio policiji.

- U trenutku napada u vozilo su upravo sjela tri putnika koji su se vraćali s festivala elektroničke glazbe. To se dogodilo u nekoliko sekundi. Oko mene je dojurilo šest vozila i blokirali su me sa svih strana. Izašli su i počeli razbijati auto drvenim palicama te me pokušavali izvući iz vozila. Trudio sam se ostati u autu jer bih puno gore prošao. Kako mi je auto bio okružen sa svih strana, nisam uopće mogao izaći, a onda se pojavio tračak nade. U rikverc je krenulo vozilo stranih registracija pa sam nekako i ja krenuo u rikverc te pobjegao što sam brže mogao - ispričao je Manfred. Putnik koji je sjedio do njega u šoku je otvorio vrata i pobjegao, a ostala dva putnika koja su sjedila iza njega su samo u šoku sve to promatrala.

- Kasnije sam ih odveo na željenu lokaciju. Ganjali su me kao životinju, a sve samo zato što sam došao u Pulu raditi tijekom dva velika glazbena festivala jer su potrebe za prijevozom velike i zaradi se dobro. Nakon istrage pulska je policija privela muškarca (33) kojeg sumnjiče za napad. Smatraju da je s još nekoliko ljudi presreo i oštetio taksi zagrebačkih registracija. Nastala šteta je nekoliko desetaka tisuća kuna.

Ovaj napad nije jedini. Policija je utvrdila da su se dva muškarca u dobi od 36 i 33 godine u nedjelju, 1. rujna, oko 4 sata u Ulici Varoš u Puli zbog pružanja taksi usluga sukobila prvo verbalno, a potom i fizički. Obojica su lakše ozlijeđena. Protiv njih podnijet će prijavu za remećenje javnog reda i mira. Starijeg muškarca su u utorak navečer priveli.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a