Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Palicom su tukli Nizozemce u Zadru, ozlijedili mladića (25)

None Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Iz zadarske policije potvrdili su nam da je mladić (25) lakše ozlijeđen. Rekli su kako su nakon prijave prvo uhitili 32-godišnjaka, a potom i njegovog pomagača. Priveli su ih na Prekršajni odjel Općinskog suda

Zadarska policija u četvrtak je privela dvojicu muškaraca (32, 38) koje sumnjiči da su rano ujutro napali i ozlijedili skupinu nizozemskih turista. 

Kako je za Zadarski.hr ispričao Robert Č. (23) koji je porijeklom iz BiH, s rođakom i dvojicom prijatelja je bio u noćnom provodu. Međusobno su pričali na nizozemskom jeziku te je rekao kako je čuo dvojac što im je dobacio. On im je uzvratio na uvredu, a svađa je eskalirala i jedan od napadača je imao i palicu kojom je udario njegova prijatelja. 

Iz zadarske policije potvrdili su nam da je mladić (25) lakše ozlijeđen. Rekli su kako su nakon prijave prvo uhitili 32-godišnjaka, a potom i njegovog pomagača. Nakon istrage, u 17.30 sati uz optužni prijedlog priveli su ih na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru. Tereti ih se za naročito drsko ponašanje, a mlađeg muškarca čeka i dodatna prijava jer je imao palicu.

Zadarski navodi da su napadači otprije poznati po kaznenim djelima s elementima nasilja. U policiji još utvrđuju jesu li napadači bili zaštitari u nekom od klubova.

Komentari (88)
  • Ne znam sto je takvim likovima pa su stalno zeljni nekog rata? S druge strane, ovog je sve vise a zahvaliti mozemo sudstvu.

    22. 8. 2019,   19:25
  • Dokle god se nasilnike s pali a,a bude privodilo na prkrsaj i sud, dotle ce oni divljati. Opalite im odmah svakome po pet godina prisilnog rada pa dq vidis mira na ulicama...

    22. 8. 2019,   19:35
  • I opet Dalmacija... Ove godine stvarno briljiraju tamo dolje 😂

    22. 8. 2019,   20:20