Obavijesti

News

Komentari 137

Pamela razljutila HDZ-ovca na kojeg se derao Ante Gotovina

Pamela razljutila HDZ-ovca na kojeg se derao Ante Gotovina
1

Petar Škorić, šef splitskog HDZ-a, obrušio se na zvijezdu Baywatcha Pamelu Anderson nakon što je dala intervju Novostima. Škorić je, osim po političkoj karijeri, poznat i po snimci iz Knina nakon Oluje...

VIDEO

Tko smije sumnjati kad Pamela to ispali! Koriste osobu koja i ne zna gdje je Hrvatska za pronositelja i širitelja specijalnog rata protiv Hrvatske, napisao je Petar Škorić na svom facebook profilu. Osvrnuo se na izjave Pamele Anderson, bivše zvijezde Baywatcha i političke aktivistkinje, koja je u intervjuu za tjednik Novosti rekla kako Hrvatska treba izaći iz nacionalističke prošlosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:29

Tko smije sumnjati kad Pamela to ispali! Koriste osobu koja i ne zna gdje je Hrvatska za pronositelja i širitelja specijalnog rata protiv Hrvatske.

Objavljuje Petar ŠkorićPonedjeljak, 27. svibnja 2019.

Pamela Anderson je uoči izbora za EU parlament na twitteru nahvalila slogan platforme Možemo!, što je u kombinaciji s intervjuom natjeralo Škorića da je prozove.

Škorić sigurno dobro zna kako je to kad te netko javno 'opere'. On je, naime, bio jedan je od časnika HV-a koje je Ante Gotovina kritizirao na čuvenoj snimci u Kninu nakon Oluje 1995.. Gotovina je ljutito komentirao kaos koji je vladao u Kninu, za što je optužio svoje zapovjednike.  

Pamela naljutila Škorića: 'Širi specijalni rat protiv Hrvatske'
Pamela naljutila Škorića: 'Širi specijalni rat protiv Hrvatske'

- Jedan totalni kaos. Operacija izvedena uredno, na najvišoj razini u vojničkom smislu. A nakon toga kaos. Dica, opuštena, bez ikakve odgovornosti. Stvar zapovjednika nije da se poslije bitke brine kako će grad profunkcionirati. To je stvar pozadine, logistike, vojne policije, političke djelatnosti, zdravstvene struke - nabrajao je Gotovina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Gotovinu je posebno pogodilo što u prostoriji u kojoj su se sastali na zidu nije bilo križa, iako je bilo naređeno da se stavi križ. Nabava križa bila je zadaća Škorića, pa se Gotovina posebno na njega osvrnuo. "Je li politička djelatnost odradila svoju zadaću. Nije. Gdje su vatrogasci, civilna zaštita? Jedan križ je ovdje teško naći. Škoriću, gdje je križ?", vikao je Gotovina na šefa splitskog HDZ-a.

Svi su šutjeli, a Škorić se nespretno pokušavao opravdati. "Nismo još našli, sada bi trebao doći", rekao je, ali Gotovina nije bio zadovoljan. "Da si u Sinju stao pred crkvu i da se moliš, fratar bi ti dao deset križeva. Budaletine ste, nesposobni, a sposobni ste da se slikate, za to jeste sposobni. Jedan križ niste bili sposobni nać'. To je sramota", rekao je Gotovina.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 137
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1