Obavijesti

Promo sadržaj

Panasonicovi epilatori donose doživljaj salona u vaš dom

Panasonicovi epilatori donose doživljaj salona  u vaš dom
5

Oslanjajući se na iskustvo od nekoliko desetljeća u razvijanju iznimnih i efikasnih uređaja za njegu i ljepotu, novi Panasonicovi epilatori korisnicima donose niz novih mogućnosti i bezbolnu njegu

Panasonicovi novi epilatori ES-ED 93, ES-ED 53 i ES-ED 23 odlikuju se novim dizajnom panela, dvobrzinskom LED indikacijom, vlažnom i suhom pomičnom glavom te dvostrukim diskom sa 48 mini-pinceta koje garantiraju sveobuhvatnu epilaciju i dugoročni učinak. Drugi disk efikasno će ukloniti dlačice koje je prvi možda zaobišao i time osigurati savršen učinak. 

Vlažno-suhi epilator ES-ED23 odlikuje se s dva dodatka - 'mekim nastavkom' i glavom za uklanjanje dlaka s nogu i ruku. ES-ED53 pak, osim ovih karakteristika, posjeduje i druga dva dodatka - nastavak za bikini zonu i glavu za brijanje. ES-ED93 dolazi sa šest nastavaka - nastavkom za pazuhe/bikini zonu i nastavkom za njegu stopala. Fleksibilna glava modela ES-ED93 može se zakretati za 60° te prati prirodne obrise tijela radi optimalne depilacije i prekrasno glatke kože. Glava epilatora čupa dlačice iz korijena, a glava brijača reže ostatke na površini kože. Četiri funkcionalna nastavka uklanjaju neželjene dlačice na rukama i nogama. Ugrađena žaruljica osvjetljava kožu što olakšava uočavanje preostalih dlačica. Dvije postavke brzine omogućavaju još nježniji rad.

Nova serija ES-WS idealan je izbor za početnike. Modeli ES-WS24 i ES-WS14 odlikuju se načinom rada u dvije brzine, 'mekim nastavkom' i jednim diskom s 24 mini-pincete. ES-WS24 dolazi s dodatnom glavom za brijanje i nastavkom za bikini zonu. Zahvaljujući posebnom dizajnu, Panasonicovi epilatori štite kožu tako što je pritišću prema dolje i povlače samo dlačicu, što rezultira bezbolnim postupkom s dugotrajnim učinkom i uz minimalnu iritaciju kože.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve