Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pančić na otvorenje ceste Kalmeti doveo hobotnicu

None Foto: Telefoto 5

Brza cesta Zadar 2 - Gaženica, koja Zadar spaja s autocestom otvorena je u utorak za promet bez uobičajenih presijecanja vrpci i svečanosti

Ministar prometa Božidar Kalmeta cestom se provezao tek nekoliko sati kasnije. Posebne svečanosti, kaže Kalmeta, nije bilo kako se događaj ne bi protumačio HDZ-ovom predizbornom kampanjom. No, svejedno je pozvao novinare. Iako nepozvan, na cesti se  pojavio i njezin najveći kritičar, SDP-ovac Ivica Pančić, koji je sa sobom donio maskotu divovske hobotnice kako bi upozorio na malverzacije oko gradnje ceste.
- Ovo je tužan dan za cestogradnju. Cesta je tajno puštena u promet jer oni koji su je gradili imaju nečistu savjest. Cijena ceste  je 600 mil. kn., a oni koji ju otvaraju znaju da su uzeli 150 milijuna kuna i time opljačkali hrvatski narod - kazao je Pančić. Kalmeta je odgovorio  kako SDP zna samo raditi cirkus.

Komentari (10)
  • Evo gdje se troši naš novac.Dok će neki Božić dočekati u siromašnom okruženju jer ovakvi klauni bez mrve srama izvode cirkusarije i prepucavaju se ko mala dijeca. Izaći ću na izbore jer je to moje pravo ali sam mišljenja da bi ovo sve trebalo stjerati s prijestolja koja su zauzeli jer im je očito postalo dosadno, račune su popunili i osigurali i prapraunučad.Mislim da nitko nije zaslužio pobjedu, treba dovesti nove, mlade ljude koji još nisu toliko iskvareni.

    6. 11. 2007,   16:51
  • sad ti vidi za koga ces glasat !!! HDZ 4 godine radio cirkus ovi jos nisu ni pobjedili pa ga rade !??

    6. 11. 2007,   16:51
  • Pančiću ne tribaš izigravat redikula - to jesi!

    6. 11. 2007,   16:42