Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Paneniću, izrekli ste gnjusnu laž, to je podlo, sram vas bilo'

None Foto: HRT

Uspješno su identificirali, locirali pogodnoga člana i transferirali ga da on donese takvu odluku. Netko tko je bio jedan od stupova lijeve vlade da tako pretrči na desnu, optužio je Panenić...

HDZ-ov Vladimir Šeks burno je reagirao nakon što je Tomislav Panenić iz Mosta, referirajući se na Šeksovu nekadašnju izjavu o Gotovini, rekao da su Tomislava Sauchu uspjeli  locirati, identificirati i transferirati na svoju stranu.

- Uspješno su identificirali, locirali pogodnoga člana i transferirali ga da on donese takvu odluku. Netko tko je bio jedan od stupova lijeve vlade da tako pretrči na desnu... Ako naši ministri donesu odluku koja je suprotna, onda izlete iz vlade. S druge strane, ovo je prihvatljivo, rekao je Panenić u emisiji Otvoreno na HRT-u govoreći o jučerašnjem glasu Tomislava Sauche za ostanak ministra Zdravka Marića.

Šeks je na to odgovorio:

-  Sada ste izrekli prljavu klevetničku kvalifikaciju. Gnjusnu jednu laž, da smo mi Sauchu uhitili, locirali, transferirali. To je klevetnička laž koju je ovdje prije nekoliko vremena ponavljao vaš bombarder Bulj, a vezano za transferiranje i lociranje generala Gotovine. To što sam ja na konferenciji za tisak prenio zaključke sjednice VONS-a gdje su predsjednici republike i vlade donijeli zaključak kojim su obvezali sva tijela da se provedu aktivnosti vezane za ove četiri riječi, da vi meni imputirate sada na poseban način jednu ovakvu klevetničku, gnjusnu laž da je HDZ tako postupio prema gospodinu Sauchi. To je nisko, podlo i prljavo. Stidite se, rekao je Šeks.
 

Komentari (228)
  • Bravo Paneniću, direktno u facu ono što Šeks najmanje voli...

    5. 5. 2017,   08:05
  • Šeks,ti si poznat po vjerodostojnom laganju

    5. 5. 2017,   08:09
  • istina boli notornu sovuljagu

    5. 5. 2017,   07:59