Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Panika zbog serijskog ubojice mačaka: Pobio ih više od 200...

None Foto: Facebook

Uznemirujuće: Ubojica mačaka, poznat pod nazivom M25, je u zadnje dvije godine ubio preko dvjesto mačaka na izuzetno brutalan način. Mamio bi ove kućne ljubimce sirovom piletinom...

Serijski ubojica mačaka je dosada pobio preko 200 ljubimaca u Velikoj Britaniji. Poznat kao M25 ili ubojica iz Croydona, ovaj manijak zlostavlja mačke, a zatim ih obezglavljuje.

Karta napada na mačke

Dvije mačke su u ponedjeljak pronađene mrtve i bez glave na području Surreya. Udruga "South Norwood Animal Rescue", koja se bavi odvozom uginulih životinja, je prijavila policija da barem tri ili četiri puta tjedno naiđu na mačji leš bez repa ili šapa što ukazuje na uzorak serijskog ubojice, prenosi Metro.

Foto: SWNS.com

- Stravično. Nekoliko mačaka smo pronašli i na školskim igralištima. Izgleda kao da ih prvo udari s nečim da izgube svijest, a onda im otkine glavu. Većini im je kirurški odstranjena glava. Počeli smo s istragom još krajem 2015. godine. Dosada smo pronašli 180 mačaka koje odgovaraju uzorku. Sve su imale slične rane, nekima je nedostajao rep, nekima šape - rekli su iz Udruge.

Foto: Promo

- Pronašli smo jednu mačku u Godalmingu koja odgovara uzorku. Zvala nas je obitelj čiji je to bio kućni ljubimac. Uz njihovo dopuštenje, leš smo odnijeli u London na obdukciju kako bi nam pomogao u istrazi - dodao je.

Veterinar je pronašao sirovu piletinu u trbuhu nekoliko mačaka što ukazuje na to da ih ubojica mamio hranom kako bi mu se približile.

Komentari (85)
  • ovog lika treba sto prije uhvatit i zatvorit na dulje razdoblje prije nego pocne ubijat i ljude na ulici. policija bi ovo trebala ozbiljnije shvatit i vise se angazirat u hvatanju ovog psihopata.

    28. 1. 2017,   20:17
  • Sve što on napravi njima, napravila bi ja njemu.

    28. 1. 2017,   20:33
  • Nije još naletio na pravu mačku...

    28. 1. 2017,   20:48