Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Pao' diler u Zadru: Imao 60 gr. kokaina, 39.500 eura, pištolje...

None Foto: PIXSELL 6

Dva pištolja, gotovo 60 grama kokaina i 39,500 eura u kešu zadarska policija pronašla je u automobilu, domu i drugim prostorijama koje koristi 48-godišnji hrvatski državljanin u Zadru

Policajci Odjela kriminaliteta droga Službe kriminalističke policije Policijske uprave zadarske dovršili su kriminalističko istraživanje i muškarca sumnjiče za počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama:

Foto: PU zadarska

U utorak u jutarnjim satima u Zadru, na Obala kneza Branimira policajci su  zaustavili automobil zadarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 48-godišnjak i bio je pozitivan na test za droge.

Nakon toga su na zadarskom području napravili pretragu doma i drugih prostorija i pronašli 59,6 grama kokaina pakiranog u više pojedinačnih paketića,  manju količinu marihuane, 119,2 grama bijele praškaste tvari nepoznatog kemijskog sastava, takozvanog punila namijenjenog povećanju mase droge, dvije digitalne vage za precizno mjerenje i pribor za pakiranje droge, novčani iznos od 39.500 eura za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom droge i dva pištolja sa pripadajućim streljivom koje je nezakonito posjedovao.

Diler priveden u istražni zatvor u Zadru | Autor: Pixsell/PIXSELL Foto: Pixsell/PIXSELL

Uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, muškarac je danas predan  pritvorskom nadzorniku Policijske uprave  zadarske, a protiv njega je podnesen i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana. 

Komentari (25)
  • Kada nije hrvat, onda je hrvatski državljanin.

    12. 9. 2019,   14:39
  • Kad ti se više isplati dilat drogu, nego pošteno radit. Koliko će biti godinu dana? Dva mjeseca u zatvoru? ili samo globa? I što mislite da će poslije radit? tako je dilat drogu. Možda i ostale popratne kriminalne radnje, možda ne.

    12. 9. 2019,   14:26
  • Sto bi rekla moja baba, covjek radi nespava do podne.

    12. 9. 2019,   17:57