Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pao 'Mokri bandit' iz Rijeke: Krao i puštao vodu iz slavine

Muškarac (41) je u svibnju 2018. provalio u ljekarnu, ukrao računalnu opremu i otvorio slavine u sanitarnim prostorijama. Voda je napravila ogromnu štetu...

Riječka policija uspješno je riješila slučaj i strpala u zatvor muškarca (41) zbog nekoliko krađa. Na jednoj od njih ostavio je 'potpis' poput onog kojeg su imali banditi Marv i Harry iz serijala 'Sam u kući' - oni su prilikom pljački puštali vodu iz slavina zbog čega su imali nadimak 'Mokri banditi'.

Riječki 'mokri bandit' je tijekom svibnja 2018. provalio u ljekarnu zdravstvene ustanove u središtu Rijeke. Iz ureda je ukrao monitor računala i mobitel. Tada je otvorio i slavine u sanitarnim prostorijama, a voda koja je tekla bez nadzora oštetila je nekoliko prostorija . Šteta je iznosila više desetaka tisuća kuna. Osim toga, u siječnju ove godine, i iz druge javne ustanove u Rijeci ukrao je prijenosno računalo i druge predmete, a šteta je bila najmanje dvije tisuće kuna. 

Policija ga sumnjiči i za nedavne prijetnje djelatniku benzinske postaje na području Rijeke. Zbog svih tih djela su ga, uz kaznenu prijavu, pritvorili u zatvoru u Via Romi.

Komentari (13)
  • To su poslijedice čestog prikazivanja filma "Sam u kući".

    22. 1. 2019,   13:07
  • Sad kad izadje bit će Ljepljivi bandit

    22. 1. 2019,   14:52
  • ima sreče da nije dobio peglu u glavu

    22. 1. 2019,   15:17