Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pao s 15. kata i preživio: Htio u stan preko susjednog balkona

None Foto: Facebook

Vraćajući se iz izlaska, Tom Stilwell (20) otkrio je kako nema ključeve. Pozvonio je susjedi i zamolio je da pređe u stan preko njezinog balkona. Mislila je da se šali

Britanac Tom Stilwell (20) iz Brightona pao je u nedjelju s 15. kata nebodera u Aucklandu i preživio. Ima frakture u leđima i vratu, unutarnje ozljede, slomio je zglob i izgrebao cijelo tijelo. Ipak, izbjegao je paralizu, a izaći će iz bolnice na kućnu njegu za nekih tjedan dana. Budan je i smije se, ali se ne sjeća nesreće.

- Cijeli je izgreban, ali ne po licu. Slomio je neke kosti u vratu i leđima, ali nisu toliko bitne - rekla je njegova cimerica Beth Goodwin za Stuff.co. Operirali su mu leđa kako bi mu očistili ranu i možda će biti potrebna operacija zgloba, ali budan je i samostalno diše. 

Zaboravili ključeve, a nije htio čekati prijatelje

Goodwin i Stilwell vraćali su se kući iz noćnog izlaska u nedjelju oko dva sata i shvatili da nemaju ključeve od stana. Ostatak društva, koji su imali ključeve, trebali su doći za njima desetak minuta kasnije, ali Stilwell nije htio čekati. Pozvonio je susjedi Geraldine Bautista (28) kako bi preko njezinog balkona ušao u svoj stan. 

Susjeda: Vidjela sam da je pio, ali nije baš bio pijan

- Vidjela sam mu na licu da je pio, ali nije baš bio pijan. Molio me da ga pustim i rekao da mi neće smetati. Mislila sam da se šali. Htjela sam mu pokazati da bih mu napravila uslugu. Mislila sam ga pustiti na balkon kako bi sam vidio da je to zaista nemoguće - ispričala je Bautista

Prije nego što je stigla reagirati, Stilwell je već prekoračio i okliznuo se. Bautista ga je uhvatila za ruku, ali nije ga uspjela zadržati. Pao je na istureni krov na drugom katu. 

'Nije čak ni vrištao. Samo je pao'

- Nije čak ni vrištao. Samo je pao, Tada se čula buka - dodala je. Vatrogasci, Hitna pomoć i policija odmah su dojurili na mjesto nesreće.

- Da je umro, ne bih si nikada oprostila. Trebala sam mu ponuditi da prespava kod mene na kauču - rekla je. 

Komentari (34)
  • eto sreće, a ja kad padnen s 2mm visine cila se izubijan...

    18. 6. 2013,   10:38
  • iss koji luđak , drugi put neće imat takve sreće..

    18. 6. 2013,   10:36
  • pijane,lude i malu dicu Bog čuva

    18. 6. 2013,   10:38