Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Pao' svodnik: Mamio, vrbovao i poticao žene na prostituciju

None Foto: PA/Pixsell

Policijski službenici PU zagrebačke proveli su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom zbog sumnje da je počinio osam kaznenih djela prostitucije na štetu više žena.

PU zagrebačka objavila je da sumnjiči 45-godišnjaka da je tijekom travnja i početkom svibnja 2019. godine 'mamio, vrbovao i poticao oštećene žene da, radi stjecanja materijalne koristi, pružaju spolne usluge uz novčanu naknadu. 

S tim je ciljem, stoji na web stranici PU zagrebačke, oglašavao oglase u kojima je, pod krinkom obične, ručne ali i erotske masaže, tražio žene koje bi pružale spolne usluge te s njima dogovarao sve uvjete. 

On je, javlja PU zagrebačka, objavio veći broj oglasa u kojima je pod krinkom masaže nudio spolne usluge žena. Za to je na zagrebačkoj Trešnjevci unajmio i stan, a oštećene žene same su morale telefonski stupati u kontakt sa zainteresiranim muškarcima. S njima su same dogovarale vrijeme, vrstu i cijenu usluge. 

- Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnesena Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, stoji zaključno u objavi PU zagrebačke. 

Komentari (19)
  • Ako bi se legaliziralo jel bi i prostitutke trebale raditi do 67 godina?

    10. 5. 2019,   14:41
  • Legalizacija je jedino pravo rješenje. Kao prvo, priljev od poreza, obveznih liječničkih pregleda i sličnih stvari bi bio ogroman, kao drugo, iz igre bi se izbacila masa sitnih kriminalaca i prevaranata koji misle da su velike face, kao treće, i same djelatnice bi bile puno zaštićenije...

    10. 5. 2019,   14:06
  • Ako je bilo koju prisiljavao na bilo sta treba ga strogo kazniti ali ako im je bio posrednik i one su dragovoljno ulazile u posao on je nevin covjek sposoban zaraditi novce i neviniji od vecine politicara!

    10. 5. 2019,   14:05