Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pao u jarak: Poginuli muškarac imao je problema s epilepsijom

Vozio sam se autom na posao i vidio prevrnuti bicikl na cesti. Izašao sam iz vozila i pogledao okolo i ugledao da iz betonskog jarka uz cestu viri noga. Prišao sam bliže, sve je bilo puno krvi, priča očevidac

U petak ujutro oko 7 sati u Vinogradskoj ulici 16, u Selnici u Međimurju u jarku uz cestu u betonskom koritu, pronađen je mrtav muškarac. Pored njega je bio bicikl. Na mjestu događaja pronađeni su tragovi krvi na betonskom koritu i ozljede na glavi, izvijestili su iz PU međimurske.

Policija je nakon očevida potvrdila da se radi o 35-godišnjaku iz Murskog Središća. Mrtvozornik je utvrdio da je nesretni muškarac preminuo još u četvrtak oko 22.30 sati, nakon što se prevrnuo u cestovni betonski jarak. Naložena je obdukcija koja će se obaviti u čakovečkoj bolnici.

Nesretnog muškarca pronašao je D. N. iz Selnice, koji se po tom putu svakodnevno vozi na posao.

- Vozio sam se autom na posao i vidio prevrnuti bicikl na cesti. Izašao sam iz vozila i pogledao okolo i ugledao da iz betonskog jarka uz cestu viri noga. Prišao sam bliže, sve je bilo puno krvi. Čovjek je ležao potrbuške, licem okrenutim prema dolje, glavom sasvim do kraja betona. Glava mu je bila puknuta. Pogledao sam i vidio da ne daje nikakve znakove života, pa sam pozvao brzo Hitnu i policiju - rekao nam je D. N. koji se ujutro u petak oko 6.45 sati zaustavio na mjestu tragedije.

STRAVA U MEĐIMURJU Užas u Selnici: U jarku pronašli mrtvog muškarca krvave glave

Kaže da se još vidi pokraj betona trag bicikla sa strane, te da je to vrlo opasna nizbrdica, a ljudi jure autima i motorima, ali i biciklima. Ako su loše kočnice, nemoguće se zaustaviti.

Već je više puta, kažu susjedi, ali i D. N., na tom mjestu bilo nesreća, ali s manjim posljedicama. Nekoliko prvih susjeda je vidjelo da se nešto događa tek kada su stigli policija i Hitna pomoć. Oni pretpostavljaju da je nesretno stradalom muškarcu možda podletio kamenčić pa se prevrnuo i pao u betonski jarak, a bicikl je nastavio bez vozača i pao malo dalje na cestu.

Kako neslužbeno doznajemo, poginuli muškarac imao je problema s epilepsijom, pa nije isključeno da se nesreća dogodila možda i zbog napada epilepsije.

Komentiraj, znaš da želiš!