Obavijesti

News

Komentari 10

Pao u more dok je vozio jet ski u Istri: Turist doživio infarkt?

Pao u more dok je vozio jet ski u Istri: Turist doživio infarkt?
24

Prema prvim informacijama smatralo se da je dotični udario glavom u upravljač, no kako na tom mjestu nije bilo krvi, pretpostavlja se kako je doživio infarkt

VIDEO

>>> Zadnje informacije...

12.15. Pogledajte video

Pokretanje videa...

Potraga za vozačem jet-skija 02:23

11.45 - Iz Nacionalne središnjice za traganje na moru izvijestili su i kako je uz ovu nesreću, bio još jedan sudar jet-skia u uvali Crnika nedaleko Lopara na Rabu. U sudaru su sudjelovali N.B. (23) i T.V. (20) iz Mađarske.
Muškarac je jet-skiem započeo pretjecati drugi jet-ski, no u jednom trenutku je naglo promijenio smjer plovidbe te ulaskom u protu-kurs drugome oduzeo  pravo puta i udario u drugi jet-ski, pri čemu je u padu sa plovila zadobio ozljedu u predjelu brade i kratkotrajno izgubio svijest, dok druga sudionica nesreće nije ozlijeđena u sudaru i nije pala sa plovila u more. Ozlijeđenog muškarca helikopterom su prevezli u KBC Rijeka gdje su mu sanirali ozljede.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

11.20 - Potraga za nestalih slovenskim gostom B.D. (47) nakratko je zaustavljena kako bi se svi ronioci u moru dogovorili kojim smjerom krenuti dalje, ali i kako bi napunili boce s kisikom. Jet ski stradaloga pregledala je policijska ekipa za očevid, a isto tako i nizozemski gliser koji se u trenutku pada Slovenca nalazio neposredno ispred njega na moru. Njega su vozili mladići koji su kazali kako su naišli na veći val, a onda čuli viku i vidjeli da čovjeka sa jet skia više nema. Neki su od njih odmah skočili u more, ali zbog mraka i dubine ništa nisu vidjeli.

----------

Već u šest sati u petak počela je opsežna potraga za slovenskim gostom autokampa Valkanela kraj Vrsara, a koji je, podsjetimo, u četvrtak pao u more dok je vozio jet ski.

Prema prvim informacijama smatralo se da je dotični udario glavom u upravljač, no kako na tom mjestu nije bilo krvi, pretpostavlja se kako je doživio infarkt. Policija, Lučka kapetanija, vatrogasci Poreča i Rovinja, sada sa više desetaka brodica pretražuju šire morsko područje, no zasad tijelo unesrećenog nisu pronašli ni oni niti brojni angažirani ronioci.

Nestao kraj Vrsara: Glavom udario u jet ski pa pao u more
Nestao kraj Vrsara: Glavom udario u jet ski  pa pao u more

Kako nam ispričao jedan slovenski gost iz Kopra, nestalog sunarodnjaka iz Ljubljane dobro je poznavao.

- Bio je body bilder, a na more je dolazio više desetaka godina i vozio jet ski. Njegova djeca družila se skupa s mojima, da dobro sam ga poznavao - kazao nam gost suznih očiju. 

Kazao nam je da tog kobnog popodneva prvi put nije stavio prsluk.

Dok je nestali vozio jet ski, na zadnjem je sjedištu s njim tada bio i njegov malodobni sin. Dijete se prema priči svjedoka u jednome trenu okrenulo jer su jetom vukli još jednu osobu na "ufo"  balonu i tada mu je otac naprosto nestao.

- Nije vozio brzo. Mališan je počeo vrištali i onda su svi u neposrednoj blizini na brodicama shvatili da se dogodila tragedija. Svi su krenuli u potragu, pozvana je policija, vatrogasci, došli su i iz Lučke kapetanije... no potraga nije dala rezultata - kažu svjedoci.

Trenutno se istražuje područje prema Vrsaru, jer sumnja se kako je tijelo možda zbog morskih struja tamo otišlo. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a