Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Papa je kritizirao američke biskupe zbog zlostavljanja

Komentari (10)
 • Papa, neznam je li ti tko rekao da si ti papa? Ono kao nekakav poglavar sa ovlastima da razriješuješ i imenuješ svoje podčinjene prema svome nahođenju? Kuknjava po medijima je samo izlika da se opereš od odgovornosti dok te očito (ne)djelovanje biskupa ni najmanje ne zanima. Nego papa kako završi ona afera u kojoj je Vatikanska banka prala krvavi mafijaški novac? Znamo da si osudio zviždače na robiju dok su bankari nastavili raditi kriminal bez ikakvih sankcija, dakle opet tvoji podređeni, nije li to školski primjer licemjerja?

  3. 1. 2019,   21:35
 • Mafija...

  3. 1. 2019,   22:46
 • trebaš početi kritizirati naše,trebaš prestati na sili otimati novac i dobra od građana,trebaš dopustiti da crkva opstaje samo od vjernika,itd,itd.....tek onda će vas netko smatrati ozbiljnim.....

  4. 1. 2019,   11:34
 • Ovom liku bi netko trebao reći da je on šef u tom pedofilskom cirkusu zvanom crkva. I da ne kuka po novinama nego da posmjenjuje odgovorne i prijavi ih policiji pa da se pravna država obračuna sa pedofilima u crkvi. Ako ima spoznaje o pedofiliji a očito da ima kad o tome priča od kad je sjeo u stolicu. Već deset godina traje medijska hajka na pedofiliju u crkvi kao da popovi nisu dio pravnog sustava države koja pedofiliju rutinski sankcionira. Ovako ispada kao da su svećenici neki okorjeli ovisnici o pedofiliji koji trebaju posebnu skrb a organi pravne države s tim kao nemaju ništa. Lik će rasturiti crkvu do kraja s ovakvim pristupom.

  4. 1. 2019,   10:22
 • On je zabrinut zbog drugih alii mnogi drugi zbog njega

  3. 1. 2019,   22:22
 • Kad bi Isus sada došao u taj Vatikan, sve bi isprevrtao i porušio baš kao i prije više dvije tisuća godina, kada su mu vašar napravili u hramu Očevu. Nema ova crkva veze s Njegovom ostavštinom. Lopine, krimosi, demagozi....Od ljubavi i prirodonauka ni slova.

  4. 1. 2019,   06:11
 • Drug Papa uputio drugovima kritiku. Sad će prozvani drugovi izvršiti samokritiku. Mea culpa!

  4. 1. 2019,   09:04
 • Crkva služi samome Sotoni!!!

  4. 1. 2019,   02:59