Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Par s benzinske u Ilici: 'Imamo koronu, dezinficirajte ključ'

None Foto:

Kako doznajemo, radnici koji su u tom trenutku radili su u velikom strahu, ali srećom se tamo zatekao policajac koji je reagirao po svim pravilima i benzinska postaja odmah je dezinficirana

Na benzinskoj postaji u Ilici u Zagrebu u utorak navečer dogodila se vrlo neobična situacija kada su u večernjim satima tamo došli dvoje starijih ljudi, muškarac od 72 godine, te žena od 70. Ušli su u trgovinu postaje i zatražili ključ od WC-a, Nakon što su ga dobili, muškarac se uputio u WC koji se nalazi s vanjske strane.

Nije ga bilo jedno duže vrijeme, nekih 40-ak minuta. Njihov auto je bio sparkiran na nezgodnom mjestu i kako doznajemo, djelatnik je tražio da se auto pomakne, ali žena navodno nije imala vozačku dozvolu.

POGLEDAJTE VIDEO

S koronom došli na benzinsku u Ilici: ‘Sve smo dezinficirali’

S koronom došli na benzinsku u Ilici: ‘Sve smo dezinficirali’ Reporter: Emirat Asipi Više na https://bit.ly/39jAiOs

Posted by 24sata on Wednesday, March 25, 2020

Djelatnik se vratio unutra, a u trgovini je bio i jedan policajac. Naime, na toj postaji se dijele besplatne kave zdravstvenim djelatnicima, policajcima i pripadnicima Stožera civilne zaštite.

Nakon njega je u trgovinu ušla žena, spustila masku koju je imala preko lica i rekla im da su ona i muškarac pozitivni na korona virus. Djelatnik i policajac su ostali šokirani kada im je gospođa to otkrila i policajac je odmah nazvao svoju postaju gdje su mu potvrdili da je to dvoje starijih ljudi pozitivno na korona virus.

Kontaktirao je i Kliniku za infektivne bolesti te dobio povratnu informaciju da je par uistinu zaražen ovim opasnim virusom te da su im ranije uzeti brisevi, uzorci krvi te potvrđen virus.

UMRLA BRITANKA (21) 'Moja kći je bila zdrava cura, a onda ju je taj virus samo uzeo'

Žena je rekla da su navodno tek kad su došli na benzinsku postaju saznali da su pozitivni na korona virus, a informaciju su dobili od svoje liječnice. Kada se muškarac vratio iz WC-a, žena je rekla zaposleniku da mora dezinficirati ključ. 

Odmah su smješteni u infektivnu bolnicu, a benzinska je zatvorena i dezinficirana. U srijedu je pumpa normalno nastavila s radom, a kako doznajemo, radnici koji su u tom trenutku radili su u velikom strahu, ali srećom se tamo zatekao policajac koji je reagirao po svim pravilima.

Kako doznajemo, djelatnici koji su radili nisu stavljeni u samoizolaciju. Kako saznajemo, radnici nisu došli u bliski kontakt s oboljelima, navodno su prošli i sve pretrage te su negativni na virus.

I nakon ovog slučaja apeliramo na sve građane da prate uputu Stožera i ne dovode u opasnost sebe i ostale. Svi zajedno se trebamo zajedno truditi da se ova zaraza ne širi.

Komentari (129)
  • Hahahahaha nisam ni čitao tekst, dovoljan mi bio samo naslov i mogu reći da bi zamolio cijelu HR da sutra u 20:00, gromoglasnim aplauzom pozdravi ovaj par genijalaca..

    25. 3. 2020,   20:55
  • Odbijte im liječenje. Kratko jasno

    25. 3. 2020,   20:55
  • Da mi je znati tko će sada maknuti auto od dede?

    25. 3. 2020,   20:55
Message