Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Par tjerao tinejdžericu na seks: 'Bucka ispunjava baš sve želje'

Bračni par je optužen da je od 9. studenog do 11. prosinca prošle godine vrbovao djevojku (19) za pružanje seksualnih usluga i organizirao prostituiranje u jednom stanu u Rijeci

Adriana Butković Domika (29) nepravomoćno je suđena na dvije godine i dva mjeseca zatvora, a njezin 32-godišnji suprug Bernard Domika na dvije godine zatvora zbog prostitucije i protupravnog oduzimanja slobode. Istovremeno im je ukinut i istražni zatvor gdje su boravili gotovo deset mjeseci, javlja Novi list.

Podsjetimo, bračni par je optužen da je od 9. studenog do 11. prosinca prošle godine vrbovao djevojku za pružanje seksualnih usluga i organizirao prostituiranje u jednom stanu u Rijeci.

Nakon što su objavili oglas u oglasniku pod nazivom: "Carla, 19 godina, grudi 6, sramežljiva i napaljena bucka, ispunjava sve vaše želje i vašu maštu pretvara u stvarnost u svom domu. Diskrecija zajamčena od 0-24", na broj oglašenog mobitela Adriana Butković Domika bi dogovarala susrete s mušterijama. Cjenik seksualnih usluga bio je u rasponu od 500 kuna za pola sata do 800 kuna za sat vremena.

Iako je oštećenica odbijala, zapravo odmah nakon prvog klijenta rekla da više to ne želi raditi jer joj se ogadila prva mušterija, bračni par ju je na sve načine uvjeravao da se mora baviti najstarijim zanatom na svijetu barem mjesec dana, dok im ne otplati dug.

Prijetili su joj da će je istući, da je prate njihovi prijatelji, da imaju jednog poznanika u policiji, pa ukoliko i zucne da će je naći i mučiti. Ukoliko i završi u zatvoru, govorili su joj "nećeš izaći živa, naći ćemo te i ako odeš u Australiju", pritom prijetivši i da će joj ubiti majku. 

Adriana Butković je napisala i raspored rada oštećenoj: od ponedjeljka do srijede dolazak u stan najkasnije u 7.30 sati gdje je ostajala do 2 ujutro, četvrtkom, petkom i subotom nije smjela odlaziti kući, a nedjeljom je imala dozvolu oko ponoći otići svojoj kući.

Bernard Domika je vrata stana držao zaključanim i držao ključ kod sebe pa joj na taj način ograničavao slobodu kretanja. 

Sve je trajalo više od mjesec dana sve dok Bernard Domika nije, iznerviran zbog nedolaska jednog klijenta, fizički nasrnuo na žrtvu i zaprijetio joj da će je ubiti. Tada je nesretnica uspjela pobjeći i zatražiti pomoć policije. 

Komentari (91)
  • Logički bi postavio pitanje ima li ta cura roditelje, prijatelje, fejsbuk , instagram , ,policiju vatrogasve i svog liječnika, ginekologa ili je iz neke pećine pa se tamo vraćala nakon što je par "puštao " kući na dopust od "posla " ! Jer ako ništa od svega toga onda Vas novinare molim da istražite i da djevojka kaže istinu ŠTO je sve zakazalo a gradjani takve plaćaju !!?

    28. 10. 2017,   11:14
  • Ovo je prvi put da 24 sata objavljije imena pocinitelja.Tj.Novi List od kojeg su prepisali

    28. 10. 2017,   11:39
  • mene zanima cim se bave ljudi koji mogu odvajati 500kn za pola sata? penzioneri tolko dobiju mjesecnu mirovinu, velikoj vecini radnika je to tjedna placa, a neki mogu to dati za pol sata sa nekom buckom?

    28. 10. 2017,   11:58