Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Parkiraš gdje god stigneš kad voziš BMW terenac

None Foto: aninimno

Vlasnik BMW-ova terenca parkirao je na mjesto predviđeno za kola Hitne pomoći. Zadržao se tamo najmanje sat vremena, tvrdi čitatelj

Išao sam u Klaićevu bolnicu i slučajno spazio BMW-ov terenac parkiran na mjestu koje je predviđeno za vozilo Hitne pomoći, rekao je čitatelj koji nam je poslao sliku terenca.
Čitatelj je BMW slikao ispred Dječje bolnice u Klaićevoj ulici u Zagrebu, oko 11.30.
- Zadržali smo se u bolnici na terapiji oko sat vremena. Izašli smo, a BMW je još bio tamo parkiran. Nije mi jasno gdje bi se Hitna trebala parkirati kad im ovakvi bahati vlasnici skupih auta zauzmu mjesto - kaže čitatelj.

Komentari (4)
  • Ma taj je stalno tam parkiran i nikome ništa jer je to auto od jedne koja je zaposlena u blizini ali eto ona je bosanka i njoj to može biti dok mi zagrepčani ne možemo dobiti mjesto za parking nego se parkiramo tri ulice dalje. Pa gđo Garić čime ste zavrijedili to parkirno mjesto?

    28. 11. 2007,   23:27
  • Moram spomenuti jučerašnji događaj guske sa BMW terencom koja se izvukla pod onom Bog čuva budale i pijance ! 28. 11. 07. Zeleni val prema Đamiji kako je rekla jedna gospođa nama debelo zeleno ali nećemo proći zajurila se mlada zgodna ženska sa izrazom lica nitko mi nije ravan, skretala lijevo travmaj zazvonio, kočio zamalo gadan sudar, srećom nije ! Iza nje pokušava isto u Mazdi 6 muškarac sa djevojčicom od 3-4 godine, nevezanom na bar zadnjem sjedalu, vidjevši travmaj u koji bi se zaletio a prebrzo je uopće krenuo za situaciju gdje mu je crveno već upaljeno a mi pješaci čekamo kada bude sigurno proći dok nam je još zeleno. Malena u Mazdi 6 je poletjela prema naprijed, prepala se i zaplakala a on počeo vikati na nju ! Molim Saobraćajnu policiju da pošalje prometnike da zažtite ljude od sebe samih i ostale sudionike u prometu, većim novčanim kaznama !!!!!

    29. 11. 2007,   16:33
  • To se događalo kada je bilo upaljeno zeleno za pješake i nikakvog razloga za prolaz nisu imali kvazi vozačica bembača , niti neodgovorni otac vozač srebrne Mazde 6 !

    29. 11. 2007,   16:36